Most már biztos: Árpa Attila lesz A Nagy Ő

Az ő szívét hódíthatják majd meg a jelentkező hölgyek.

2022. május 25., 13:25

Szerző:

A TV2 sajtóközleményéből kiderült: Árpa Attila lesz az új évad Nagy Ő-je. Már áprilisban felröppent a hír, hogy Tóth Dávid után a magyar színész lesz a következő, akinek a szívéért harcolhatnak a hölgyek, ám most már teljesen biztos, hogy ő lett a befutó. Íme, a TV2 közleménye:

„Nyilván az első kérdés mindenki számára, hogy miért egy televízióműsorban keresem a szerelmet? Erre nagyon egyszerű válaszom van. Miért ne? Ami a nőket és a párkapcsolatokat illeti, viszonylag hosszú, rögös és kalandos utat jártam be. Voltam már házas, voltam már boldog, volt, hogy menekülőre fogtam, most az élet pedig úgy hozta, hogy szingli vagyok. Ez egyébként már húsz éve nem fordult velem elő. A „mindent vagy semmit” elv szerint élek, így csajozni is kétféle módon tudok: vagy a színfalak mögött diszkréten, vagy durr bele, ország-világ előtt. Most így teszek próbát. A mottóm, miszerint sosem lehet tudni, hogy a következő lehetőség honnan érkezik, megmagyarázza, miért vállaltam a szereplést”

- mondta Árpa Attila.

Kiderült azonban, hogy búcsúzni is fog a műsorral a színész:

„Ezzel a műsorral búcsúzom az ilyen jellegű tévés szereplésektől, hogy egyedül, vagy párral, az majd ősszel kiderül. Jó néhány dologban különbözöm a klasszikus bachelor-tól: elmúltam 50, van egy csodálatos kamaszlányom, aki mindig is az első számú nő lesz az életemben”

- jelentette ki a sztár.

A népszerű sztár azt is elárulta, hogy milyen az ideális nő számára. 

„..Számomra az ideális nő is sokszínű, érzékeny és nyitott a művészetek iránt. Önálló személyiség, szereti az állatokat, és ami a legfontosabb, hogy legyen sokrétű a humorérzéke és szeresse a filmeket, sorozatokat”

- mondta Árpa Attila.

Árpa Attila szerelmi élete

Párként viselkedtek, de Árpa Attila és barátnője már hónapokkal ezelőtt szakíthattak

Kiderült: Ő lesz a következő Nagy Ő

Árpa Attila elmondta, miért nem mutatkozik soha a barátnőjével együtt

(Kiemelt kép: dfp.hu)