Molnár Anikó nem áll le se a fogyással, se a plasztikával: ennyi kiló mínusz és ennyi műtét vár rá

Molnár Anikó elmondta az évből hátralevő 5 hónapra szóló fogyási és plasztikáztatási programját, hozzátéve, hogy jelenleg elégedett a külsejével. Mi lenne akkor, ha nem lenne az?!

2024. augusztus 5., 10:59

Szerző:

Molnár Anikó tavaly nagyobbíttatta meg a mellét, és idén is túl van már egy plasztikai beavatkozáson: nemrég az álla alatti bőrt feszesítették meg. A fiatalodásnak-karcsúsodásnak azonban még nincs vége idénre.

Molnár Anikó elégedett a külsejével, de...

„Nem tartom kizártnak, hogy ha majd kell korrekció, akkor visszamegyek [a plasztikai sebészhez]. Állandóan a súlyommal küzdök, állandóan fogyok-hízok-fogyok-hízok. Ez nyilván a bőrön látszik meg a legjobban. A hízás-fogyás és a kor együtt elég nagy ellensége a feszes bőrnek. Ha kell majd menni, akkor megyek, de nem fogok átesni a ló túlsó oldalára, az biztos. Nem leszek az az agyonműtött...”

– fogadkozott Molnár Anikó júliusi interjújában azzal kapcsolatban, hogy nem szeretné plasztikával tönkretenni magát, de lehet, hogy a jövőben megcsináltat még ezt-azt. Nos, egy hónap sem telt még el a fenti nyilatkozat óta, és most Molnár Anikó máris bejelentette, hogy még az idén megy vissza, sőt, két műtétre készül azzal párhuzamosan, hogy a fogyókúrát is folytatja.

„Bár elégedett vagyok a mostani külsőmmel, az idő halad és muszáj folyamatosan formában lennem. Éppen ezért azt tervezem, hogy még idén le szeretnék fogyni 10 kilót és bevállalok újabb plasztikai műtéteket. Egy ciciműtétre és egy hasplasztikára lesz szükségem”

– árulja el Molnár Anikó egy friss interjúban a Ripost című lapnak. Az sem volt olyan régen, amikor az egykori Nagy Ő utoljára megnagyobbíttatta a melleit: ez tavaly ilyenkor volt. Egy év alatt azonban ezek szerint már inflálódott Molnár Anikó mostani mellbősége, úgyhogy újra nagyobbíttat egyet, igaz, már a tavalyiról is azt nyilatkozta, hogy az a Magyarországon elérhető legnagyobb implantátum volt.

Molnár Anikó vs a kilók

Emlékezetes mindenesetre, milyen látványos átalakuláson ment át Molnár Anikó néhány évvel ezelőtt. A médiaszemélyiség azt mondja, a súlya 100 kiló felett volt, és a Story.hu által közölt nyilatkozata szerint négy-öt éve volt, hogy elment egy vizsgálatra. Az eredmények nem voltak biztatóak.

„Nagyon rossz eredményeim születtek, és kiderült, hogy egy hajszál választ el a cukorbetegségtől.”

Először tablettát írt fel az orvos, de ez nem használt, így a doktor egy más megoldáshoz fordult:

„Jött a következő szint, az injekciókúra. Első körben lement 27 kiló, de aztán a fele visszajött, mert nem iktattam be mellette a rendszeres sportot.”

Molnár Anikó azt mondja tehát, hogy az injekciókúra is csak a rendszeres mozgással együtt vált be a számára, ráadásul hozzátette, hogy akkor még nem volt divat a cukorbetegeknek szánt gyógyszer fogyáshoz használni, most viszont elszomorítja, hogy annyian használják ezt a szert, hogy közben hiánycikké vált, és a valódi cukorbetegek nem jutnak hozzá. Molnár Anikó egyébként a fogyás utáni alakját még egy mellnagyobbítással egészítette ki, és a végeredménybe a közösségi médiában nyújt bepillantást.

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)