Molnár Anikónak 20 milliót ajánottak egyetlen vacsoráért, elment, ez történt

Molnár Anikó hihetetlen ajánlatot kapott.

2024. augusztus 28., 08:44

Szerző:

Molnár Anikó a hot! magazinnak mesélte el az alábbi megdöbbentő sztorit – hihetetlen, hogy mivel meg nem találják az egykori Nagy Őt. Az idén már 49 éves médiaszemélyiség a ma megjelent lapszám címoldalán is látható.

Molnár Anikó hihetetlen ajánlatot kapott

Tipikusan a „túl szép, hogy igaz legyen” kategória: Molnár Anikónak 20 millió forintot ajánlott egy követője egyetlen vacsoráért.

„A múltkor volt egy férfi, aki hónapokig azzal ostromolt, hogy velem akar vacsorázni, és ezért hajlandó fizetni nekem 20 millió forintot. Ha százezer forintot mond, azt hihetőnek tartom, de húszmillió… Nincs olyan ember a Földön, aki ezt elhinné!”

– ezzel vezeti be a sztorit Molnár Anikó, aki olyan fotókkal vadítja az érdeklődőket az Instagramon és főleg az OnlyFansen, mint például az alábbi.

És bár a modell-médiaszemélyiség nem hitte el, hogy komoly lenne az ajánlat, azt nyilatkozta, hogy annyit írogatott neki ez az illető férfi, hogy egy idő után kíváncsi lett, hogy mi lehet a dolog mögött. Így aztán végül beleegyezett a vacsorába.

„Erre már azzal folytatta, hogy neki az még többet is megér, ha esetleg úgy alakul az este, hogy továbblépünk. Itt állítottam le, hogy csak egy vacsoráról volt szó.”

– húzta meg világosan a határvonalakat Molnár Anikó.

Molnár Anikó segítséget kért, hogy a végére járjon a dolognak

És persze nemcsak szóban tett óvintézkedéseket, mielőtt elment a randira. A következőkben állapodtak meg egy ismerősével:

„Megkértem egy barátomat, hogy üljön ott a helyen, megmutattam neki a férfi fotóját is. Bár biztos voltam benne, hogy nem jön el, kellett, hogy legyen biztosíték, ha mégis, és esetleg egy pszichopata, aki kést ránt elő. Soha nem találkoznék egyedül egy vadidegen emberrel se pénzért, se ingyen.”

Nos, ez a barát be is ült a megbeszélt helyre egy asztalhoz, és előre körülnézett, majd telefonon tájékoztatta Molnár Anikót a helyzetről:

„Azt mondta, két pár ül a helyen, rajta kívül nincs más ott egyedül. Szóval, odamentem, és vacsoráztunk egy jót. 6 óra 10 perckor ránéztem a telefonomra, és láttam, hogy a «hódolóm» már le is tiltott a közösségi médiában. Lehet, hogy valaki ott leskelődött, és nagyot röhögött, de én vacsoráztam egy jót egy barátommal.”

Molnár Anikó egyébként már csak azért is elővigyázatos, mert rengetegszer fordulnak hozzá ilyen gyanús kérésekkel-ajánlatokkal. A nemrégiben is beszélt hasonló átverésekről azzal kapcsolatban, hogy pénzt szoktak kérni tőle, de már rég nem ad, mivel túl sok a rossz tapasztalata.

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)