Íme Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea első közös fotói az esküvő óta

Most jelentek meg először nyilvánosan, nagyon boldogok.

2021. október 15., 08:07

Szerző:

Ma három hete volt az esküvőjük, és azóta először szerepelt együtt egy nyilvános eseményen Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea a héten. Az MTI híradásából derül ki, hogy a Mészáros Csoport High-Tech Suli Programjával elnyerte a Legjobb CSR Programért díjat és az ezzel járó védjegyhasználatot az idei CSR Hungary Díj pályázatán. Az elismerést a házaspár együttesen és személyesen vette át kedd este a Marriot Hotelben.

Az eseményről több fotó is található már az Instagramon, feltűnnek az oklevelüket boldogan tartó Mészárosék például a Praktiker Karrier közösségi oldalán, de az Instagramon ide kattintva is talál róluk további fotót ugyanerről az eseményről, illetve a Blikk cikkében szintén.

A díjkiosztóhoz tartozó sajtóhír szerint a mintegy 300 céget tömörítő Mészáros Csoport a hatékony, fenntartható megoldásokra törekszik a magyar gazdaság tíz ágazatában, ezért kiemelten fontosnak tartja a legújabb megoldások, technológiák alkalmazását. A High-Tech Suli program keretében eddig 15 tanterem átadása történt meg, köztük az országban elsőként egy fogyatékkal élők számára fenntartott oktatási intézményben. A Mészáros Csoport eddig több mint 500 millió forintot költött a programra, amely tartalmazza a szakmai fejlesztést, pályáztatást, a tantermek festését, felszerelését a teljes bútorzattal és eszközökkel, továbbá a pedagógusok képzését és bérkiegészítését, valamint a program online támogatását

Várkonyi Andrea a héten ezen kívül azzal okozott szenzációt, hogy bejelentette, írt egy könyvet „És ezt lehet?” címmel. Kattintson ide a cikkünkért, amelyben a bombasikernek ígérkező kötetről bővebben írunk!

(Kiemelt kép: Várkonyi Andrea Instagramja, MTI | Bodnár Boglárka)