Károly király újabb lépésre szánta el magát Harry herceggel és Meghan Markle-lel kapcsolatban

Harry herceg és Meghan Markle nem utaznak vissza az Egyesült Királyságba az ünnepekre. 

2022. november 14., 10:29

Szerző:

Nem csitulnak a kedélyek a királyi családban! Az idei lesz az első karácsony, amit Károly királyék Erzsébet királynő nélkül fognak tölteni. A brit uralkodó állítólag meghívta Harry herceget és Meghan Markle-t, hogy töltsék együtt az ünnepeket Sandringhamben.

„Valószínűleg nem fognak megjelenni”

- mondta egy Károly királyhoz közelálló forrás a Daily Mailnek. 

A királyi család korábban a Windsori kastélyban töltötte a karácsonyokat, de 1998 óta áthelyezték a székhelyüket az ünnepekre. Nagy a valószínűség, hogy Harry herceg és Meghan Markle tényleg nem fognak eleget tenni a meghívásnak, ugyanis a színésznő Erzsébet királynő temetését is bonyolultnak nevezte. 

Harry herceg emlékirata pedig hamarosan megjelenik, amiben állítólag jó pár titokról lerántja a leplet, ami valószínűleg a királyi család tagjainak, különösen Károly királynak és Vilmos hercegnek nem fog tetszeni. A könyv a Spare címet kapta, ami magyarul annyit jelent, hogy pótlék, és Diana hercegné tragikus halálára is ki fog térni. 

A párhoz közel álló források a közelmúltban azt mondták a The Mirrornak, hogy a házaspár, valamint a királyi család többi tagja közötti kapcsolat  mélyponton van. A családtagokat a bejelentés előtt nem tájékoztatták Harry herceg könyvének a címéről, valamint a spanyol nyelvű változat még ennél is markánsabb, mivel az En La Sombra, vagyis az „árnyékban” alcímet kapta. Sokan úgy gondolják, hogy a könyv megjelenése után a királyi család sem fog erőfeszítéseket tenni, hogy kibéküljenek. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)