Az ismeretlen nő, akivel utoljára látták élve Matthew Perryt, elárulta, mi történt

Matthew Perry és Athenna Crosby a színész halála előtti estén együtt vacsoráztak. A nő most mindent elmondott.

2023. november 2., 10:57

Szerző:

Lassan egy hete, hogy elhunyt Matthew Perry. A Jóbarátok sztárja egy évvel ezelőtt megjelent könyvében sokat beszél függőségeiről, és sokan visszaesést gyanítottak a haláleset hátterében: a színész holttestét a jacuzziban találta meg az asszisztense. Egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogyan fulladhatott bele Matthew Perry a medencébe, de az biztos, hogy fentanyl és metamfetamin nem volt a szervezetében. Ezt egy gyorsteszt állapította meg, a TMZ nevű oldal úgy tudja, hogy teljes körű információkra 4-6 hónap múlva lehet számítani.

Ugyancsak a TMZ számolt be arról, hogy Matthew Perryt utoljára a halála előtt 24 órával látták nyilvánosan: egy nővel ebédelt egy étteremben pénteken. Helyi idő szerint szombat délután találták meg a színész holttestét.

Egy ideig nem lehetett tudni, hogy ki az a nő, aki a fotókon szerepel, de most jelentkezett az illető az Instagramon. Athenna Crosbynak hívják és a következőket írja automatikusan eltűnő sztoriban:

„nem akartam beszélni erről, de annyit most elmondok, hogy szerencsém volt személyesen ismerni Matthew-t. Lesújtott a halálának híre, de úgy éreztem, ízléstelen lenne erről nyilvánosan beszélnem, mert nem nekem kell most a figyelem központjában lennem, hanem neki és az ő életművének, és ő a magánéletét mindig is féltve őrizte, amit mindig tiszteletben tartottam a barátságunkban. De igen, barátok voltunk, és én voltam az egyik utolsó ember, aki beszélt vele és találkozott vele, mielőtt elhunyt. Azt szeretném hangsúlyozni, hogy Matthew kiugróan jó hangulatban volt és lelkesen beszélt nekem az életében most következő dolgokról. Nagyon boldog volt és élettel teli.”

Athenna Crosby is a szórakoztatóiparban dolgozik, és egy újabb videóban hozzátette szintén Instasztoriban, hogy csak azért szólalt meg az ügyben, mert az akarata ellenére nyilvánosságra került a fényképe és a neve, és el akarta oszlatni a téves híreket Matthew Perry halála körül.

(Kiemelt kép: Matthew Perry Instagramja)