Matthew Perry és Jennifer Aniston sosem látott fotója került most elő: így emlékszik vissza a fotós

Az egész világot megrázta a hétvégén Matthew Perry halálának híre: a Jóbarátok sztárja mindössze 54 éves volt. Most karrierje csúcspontjáról került elő egy kép.

2023. október 31., 12:07

Szerző:

Vasárnap hajnalban érkezett a hír, hogy mindössze 54 évesen elhunyt Matthew Perry, a Jóbarátok egykori sztárja. A Chandler Bing karakterével népszerűvé vált, tavaly ilyenkor önéletrajzi könyvet kiadott színészt Los Angeles-i otthonában találta meg az asszisztense, a sztár a jacuzziban feküdt holtan.

A tragédia kapcsán rengeteg családtag, ismerős, kolléga és rajongó gyászolja Perryt, és ennek során George Lange egy olyan képet publikált az Instagramon a sztárról, ami bár csaknem 30 éves, a nagyközönség még eddig nem láthatta. A fotó a Jóbarátok indulását volt hivatott promózni, és a képen Chandler és Rachel, azaz Matthew Perry és Jennifer Aniston láthatóak.

A fotós a People magazinnak nyilatkozott a kép készítésének hátteréről. Mint mondja, a hollywoodi stúdióban tartott fotózás kedvéért egy falat építtetett díszletnek mindenféle geometrikus formákkal. Az eseményre azonban nemcsak a 6 fényképezendő színész érkezett meg, hanem velük együtt csaknem száz ember érkezett még, akik valamilyen minőségben a Jóbarátokon dolgoztak, plusz persze kint tolongott egy seregnyi paparazzó is. És ekkor...:

„megkértem őket, hogy másszanak bele ezekbe a dobozokba, és baromi jól néztek ki. De rájöttem, hogy azt nem találtam ki, hogy mit csináljanak, ha már egyszer bent vannak. Ott van ilyenkor az ember mindenkivel körülvéve, és hirtelen nagyon egyedül érzi magát. De azt mondtam, »arra kérlek benneteket, hogy karoljátok át egymást«, és ez tökéletes volt. Átkarolták egymást, és nem is lehettek volna se profibbak, se jobb fejek, se szebbek. Elképesztően néztek ki.”

Lange említi azt is, hogy egy 50. születésnapon volt éppen, amikor a fiától hallotta Matthew Perry halálának hírét: sosem tudhatjuk, mennyi van még hátra.

(Kiemelt kép: Matthew Perry Instagramja)