Majka elárulta, igazából miért vállalta el a Sztárban sztár leszek! zsűrizését

Hosszú vallomása szerint „hadilábon áll a tévézéssel”.

2021. október 22., 14:17

Szerző:

Majkáról tegnap jelent meg a hír, hogy visszavonul, de amint a 168 is megírta, ezt később pontosította arra, hogy csak új televíziós felkéréseket nem fog többet elfogadni, azaz kizárólag a tévés munkát hagyja abba, zenélni fog továbbra is.

A rapper péntek délután az Intsagramon egy hosszú posztban fűzött még hozzá egy-két gondolatot a történethez. Többek között a következőket írja.

„Bár tervezek régóta egy nagyobb szünetet, amiben a most végzett munkáim közül egyiket sem szándékozom csinálni, de ez még kicsit odébb van. A zene marad. Örökre… Sosem tudott olyan bajom, nyomorom lenni, amit ne oldott volna meg az az érzés, mikor kilepek a színpadra. És ez nagy drog...
Viszont a televíziózással egy ideje hadilábon állok. Évek óta érzem, hogy szeretnék kiszakadni egy hosszabb időre. Ezt el is határoztam 2020. év elején, mikor befejeztem a Bezár A Bazár, és a Nicsak Kivagyok forgatását. Egész évben nem is vállaltam semmit, igaz nem úgy terveztem, hogy gyakorlatilag a világ is leáll velem együtt. 2020. márciustól egészen 2021 júniusáig szabin voltam. Gitározni tanultam, dalokat írtam ,fejlesztettem az angolomat, sokat sportoltam, és hogy őszinte legyek kurvára unatkoztam... Nagyon hiányzott a színpad. De ez egy kényszerhelyzet volt, úgyhogy nem lehetett mit tenni.
‘21 februárjában megkeresett a TV2 azzal, hogy legyek zsűritag a Sztárban Sztár leszek műsorban. Akkor még a korlátozások miatt nem látszott tisztán, hogy a zenekar el tud-e indulni turnézni nyáron, és én nem akartam megint egy teljes nyarat otthon ülni úgy, hogy közben semmit nem csinálok. Elvállaltam, és jól döntöttem. Az első perctől kezdve élvezem ezt a műsort. A legszebb, hogy a szerződésünk aláírása után másnap kiadták a rendeletet, hogy lehetnek koncertek is... Ugyan fárasztó volt úgy a nyár, hogy koncertek közben forgatás is volt, de akkor is imádtam.
A hosszú regény lényege csak annyi, hogy némelyik újságcikk köszönőviszonyban sincs azzal, amit nyilatkoztam. A zene mellett ha bevállalom a tv-zést, akkor sosem marad energiám másra, és én szeretnék csinálni valami mást is. Vendégként biztos megjelenek majd egy-két helyen, de műsort vezetni vagy zsűrizni biztosan nem szeretnék. (Persze biztosan ilyenkor bújik elő majd a TV2 valamilyen kurva jó ötlettel és nagylelkű ajánlattal, hogy rágjam a körmöm...)”

Majka végül kommentben így foglalja össze jelenlegi helyzetét, illetve terveit a közeljövőre:

„nyomom a zenét, toljuk a koncerteket, kicsit jegelem a tv-t, és ha változik a világ, akkor nem ér a nevem!”

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)