L.L. Junior elképesztő összeget ajánlott eltűnt telefonjáért – meg is lett a készülék, de a rapper így sem nyugodt

L.L. Junior egy fellépésen a színpad mellett hagyta a telefonját, de lába kélt.

2023. június 26., 10:23

Szerző:

L.L. Junior a hétvégén az Instagramon azóta eltűnt sztoriban mesélte el, hogy miskolci fellépésén véletlenül a színpad mellett felejtette a telefonját. A készülék el is tűnt onnan, ezért a rapper azt hirdette meg, hogy egymillió forintot ad annak, aki visszaadja a mobilját.

Nos, a Blikk cikkéből kiderül, hogy jelentkezett is valaki, de az illető nem kérte az egymillió forintos díjat. L.L. Junior többek között a következőket meséli az esetről:

„egy roma srác volt a becsületes megtaláló, ő hozta vissza a telefonom és egy forintot sem fogadott el érte. Amiatt azonban aggódom, hogy az adataim illetéktelenekhez kerülhettek, hiszen ki tudja, hány kézen ment át a készülék.”

L.L. Junior azt mondja, nemcsak személyes, intim fotók voltak a telefonjában, hanem üzleti dokumentumok is. Bár a készülékét visszakapta, nem tudhatja, hogy valaki hozzáférhetett-e ezekhez az adatokhoz.

A rapper Instagramjáról kiderül továbbá, hogy a hétvégén rengeteg időt töltött kislányával, akinek az édesanyjával, Körtvélyessy Kingával igencsak elmérgesedett az utóbbi időben a válóper.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)