Durvulni látszik L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga viszálya

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga veszekedéséről egy szemtanú is beszélt, de a rapper cáfolja a híreket.

2023. június 15., 11:17

Szerző:

Arról értesült a Bors című lap, hogy nyilvános veszekedés volt L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga között. A házaspár annak idején a Nyerő páros című realityben is szerepelt együtt, így nem csoda, hogy most a válásukat is nagy figyelem kíséri.

A rapper és Körtvélyessy Zsolt színművész lánya jelenleg is perben és haragban áll egymással a válás, illetve közös kislányunk elhelyezése tárgyában, és a hírek szerint már nem állnak szóba egymással, vagy legalábbis Körtvélyessy Kinga nem áll szóba L.L. Juniorral. Szemtanúk szerint pontosan ezt történt a napokban is: a Fekete Vonatból ismert zenész hiába kiabált volt felesége után, ő egyszerűen sarkon fordult és elment, amit a rapper levideózott.

Az esetről egy szemtanú mellett megkereste a lap Körtvéllyesy Kingát, de ő nem élt a megszólalás lehetőségével. L.L. Junior azonban cáfolja, hogy veszekedtek volna:

„a parkolóban beszélgettünk, de csak vicceltünk!”

A rapper a válása óta új párkapcsolatot kezdett lassan egy évvel ezelőtt, ami ugyan nem volt zökkenőmentes, de L.L. Junior és Dárdai Blanka most újra együtt vannak. Kapcsolatukról az énekesnő részletekbe menően vallott a múlt héten.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)