Sokkolóan fiatalon hunyt el: Liam Payne ezt tette percekkel a halála előtt

Liam Payne, a One Direction együttesből ismert énekes 31 évesen a harmadik emeletről kizuhanva halt szörnyet.

2024. október 17., 07:33

Szerző:

Sokkoló hírt közöltek hazai idő szerint kb. szerdán éjfélkor: Liam Payne, a One Direction egykori tagja Buenos Airesben kizuhant egy szálloda harmadik emeleti ablakából. A helyi rendőrség egy drogok és/vagy alkohol befolyása alatt álló, agresszívan viselkedő személy miatt mentek ki a szállodába, de azt nem lehet tudni, hogy ez a személy Payne volt-e, írja a CNN. A mindössze 31 éves énekes 13 vagy 14 métert zuhant a CasaSur Palermo Hotel ablakából egy belső udvarra egyes híradások szerint, mások szerint 40 méter magasból zuhant ki. Amikor a mentők kiérkeztek, még életben volt, de annyira súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni az életét, írja a Huffington Post. A halála körülményeiről, illetve okáról további információk egyelőre nem állnak rendelkezésre.

Liam Payne a barátnőjével volt

A brit énekes egy 7 éves kisfiú édesapja. Az édesanya a 41 éves Cheryl Tweedy, akit a brit zenerajongók a Girls Aloud nevű együttesből ismernek. A két realitysztár-énekes kapcsolata nem tartott sokáig, kisfiuk egy éves volt, amikor a szülők szétmentek.

Liam Payne a mostani barátnőjével közös fotókat publikált a Snapchat nevű appban nem sokkal a helyi idő szerint délután ötkor bekövetkezett halála előtt. A képeket a Daily Mail is megszerezte, és nem utalnak arra, hogy bármi rendkívüli helyzet lett volna: az énekes egy korábbi, a 30. születésnapján készült fotót osztott meg, illetve azt írta a jelenről, hogy:

„Egy szép nap Argentínában.”

Utolsó posztjaiban ezen kívül azon mereng, hogy ne öltözzön-e Forrest Gumpnak Halloweenkor, valamint azt osztja meg, hogy az utóbbi időben mindig délután 1-kor ébredt (talán az időeltolódás miatt).

Liam Payne a '10-es évek egyik legsikeresebb együttesében volt

Liam Payne 2008-ban lett híres Nagy-Britanniában, 16 évesen, ekkor már másodszor jelentkezett az X-Faktorba – ez látható az alábbi videón. A zsűri egyik tagja éppen Cheryl Tweedy volt, aki később a gyermeke édesanyja lett. A fiatal énekest ekkor elutasították, de nem küldték haza: azt tanácsolták neki, hogy négy másik fiatal sráccal álljon össze, és induljanak egy csapatként. Ez lett a One Direction, és az együttes a következő években elképesztő világsikert aratott. Az ötösfogat 2016-ban ment szét, a korábbi tagok közül a leghíresebb Harry Styles lett, Liam Payne is próbálkozott ugyan szólókarrierrel, de szerényebb sikerrel.

(Kiemelt kép: Liam Payne Instagramja)