Ön egy igazi lángelme, ha kevesebb, mint 7 másodperc alatt megtalálja az elveszett zoknit

Ön megtalálja a képen elrejtett zoknit? 

2024. augusztus 19., 11:35

Szerző:

Aki keres, az talál. Na, de vajon önnek sikerült kiszúrnia kevesebb mint 7 másodperc alatt a képen elrejtett zoknit? A lenti rajz első ránézésre egy kicsi zsúfoltnak tűnhet, éppen ezért nem könnyű megtalálni rajta a rejtőzködő ruhadarabot. 

Megtréfálja az elmét

Ráadásul az efféle rejtvényeknek éppen az a lényege, hogy egy kicsit megtréfálják az elmét, ugyanakkor remekül fejlesztik a megfigyelő és problémamegoldó képességeket. Arról pedig már nem is beszélve, hogy bizonyos kutatások szerint az ilyen feladványok rendszeres megoldásával csökkenthető a demencia kialakulásának kockázata. 

Nem könnyű

Ez a különleges rejtvény viszont tényleg nem egyszerű, hiszen annyi minden van a képen, hogy könnyedén elviheti a fókuszt a lényegről. Szóval ön bizonyosan egy valódi lángelme, ha 7 másodperc alatt megtalálja a zoknit. Szóval kezdődhet a játék? Akkor mutatjuk a képet. 

Íme: 

Kezdődjön a visszaszámlálás 

7...

6...

5...

4...

3...

2...

1...Vége, az idő lejárt! 

Megtalálta a zoknit? 

Sikerült megtalálnia a zoknit? Ha igen, akkor jár a taps, de akkor se csüggedjen, ha ez most nem jött össze. A szakértők szerint is sok hasonló rejtvényt kell megfejteni ahhoz, hogy valódi profi legyen. Szóval próbálkozzon csak tovább, szerencsére itt, a 168 odalán számos hasonló típusú játékot találhat. Cikkünk végén meg is mutatjuk néhány kedvencünket. Addig is mutatjuk a megoldást. 

Itt van: 

További rejtvényeket itt talál: 

Csak a legintelligensebbek tudják megoldani ezt a matek feladatot 8 másodperc alatt

Lehetetlen házikó: ha 15 másodperc alatt rájön, hol a hiba a képen, akkor ön a legintelligensebb 5%-ba tartozik!

Idősebbek előnyben: kitalálja, mi való a kérdőjel helyére a Venn-diagram közepén?

(Forrás: jagranjosh.com, Kiemelt kép: Highlights.com)