Lakatos Márk élő adásban kapott pánikrohamot

A Reggel című műsorból távozó Lakatos Márk a szembetegségével kapcsolatban is vallomást tett.

2022. november 25., 14:05

Szerző:

Csütörtökön érkezett a hír, hogy Lakatos Márk távozik a Reggeli című adás állandó műsorvezetői közül. Az RTL két adásban is búcsúztatta a stylist-műsorvezetőt, egyrészt az aznap esti Fókuszban. Itt Lakatos Márk elmeséli többek között azt is, hogy a divat világába Nagy Ervinnel gyerekkorukban szövődött barátságukon keresztül csöppent bele.

Lakatos Márk ezek mellé a közösségi médiában is publikált egy videót, ami a Reggeliből való távozásáról szól. Ebben köszönetet mond az RTL-nek, és megerősíti, hogy elfáradt az elmúlt csaknem 5 évben lelkileg és testileg. Lakatos Márk említi, hogy Lilu mondta neki, hogy azért jó, hogy felmondott most az RTL, mert a stylist-műsorvezető magától sosem mondott volna fel. De a monológ legérdekesebb része talán az, amelyben Lakatos Márk a szembetegségéről is vall:

„itt van ez a tikkelés a szememben. [...] Körülbelül nyár vége óta van, pont akkor, amikor Bayer Zsolttal összeakaszkodtunk, és az egész jobboldali sajtó nekem állt, hogy legyilkoljon. Ez egy nagyon szorongató érzés volt, a föld alá akartam bújni szégyenemben az első időszakban, hogy ez hogy van, és hogy egyáltalán ez mitől van – szorongás vagy elfojtott fájdalmak vagy stressz vagy covid utáni hülyeség vagy az összes egyszerre? A leginkább akkor zavart és attól voltam ki, amikor reggelente bele kellett néznem a kamerába úgy, ahogy most, és azt éreztem, hogy minden pillanatban elkezdődhet ez a furcsa szemremegés. Volt olyan, hogy élő adásban kaptam pánikrohamot, pontosan ettől a stressztől, ami ettől rajtam volt, persze ezt úgy kellett csinálnom, hogy se a kollégáim, se a nézők ne vegyék észre.”

Alább lehet megnézni a teljes videót, amiben Lakatos Márk leszögezi, hogy ezek után sem fog a TV2-höz elmenni vagy beállni a Békemenetbe.

És ezek után péntek reggel volt Lakatos Márk utolsó szereplése a Reggeliben. Ebben az interjúban azt említi, hogy most egy regényt fog írni.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub)