Videó - Lakatos Márk kemény üzenetet küldött Majkának: Te erre neveled a két fiadat?

Lakatos Márk a TikTok oldalán szólalt meg. 

2022. szeptember 1., 19:12

Szerző:

Azahriah szexbotránya máig beszédtéma. A fiatal sztár még idén májusban Szolnokon, a Palacsintafesztiválon keveredett intimviszonyba egy rajongójával egy mobilvécé mögött. Az esetet valaki videóra vette és hamar elterjedt a világhálón. Nemrégiben a rapper egy koncertjén azt mondta, ha sokat és tisztán iszik akár egy 10/2-es nőkre is rámegy. Lakatos Márk most azért szólalt meg, mert egyáltalán nem ért egyet azzal, hogy Majka bevédte a fiatal zenészt. 

„Egy nagy tapsot kérek Azahriah-nak! A sok képmutató f*sz... Mindegyik bántotta, hogy mit csinált a ToiToi vécé mögött. Hát elárulom b*szd meg, húszévesen ezt akartam csinálni a ToiToi vécé mögött éjjel-nappal! Sőt! Azért akartam ide felállni a színpadra, hogy a ToiToi vécé mögé állhassak!”

- mondta Majka egy koncertjén nemrég. 

Íme, Lakatos Márk reakciója: 

„Majkának ez nagyon tetszik és azt mondja, hogy ez szuper, ő ezért lett rapper, hogy ő is a ToiToi mögött k*rjon, sőt még azt is elmondja, hogy mit kéne a lányos apukáknak csinálni, meg kellene nevelni a kislányaikat. Magyarul, hogyha ezt egy fiú csinálja akkor az vagány és menő, ha egy lány csinálja akkor meg egy r*banc. Majka te erre neveled a két fiadat?”

- tette fel a kérdést Lakatos Márk, aki azt is hozzátette, hogy vajon a feleségét, Majoros Hajnalkát hányszor alázhatták meg, amikor modellkedett. 

Azahriah botrányáról még többet

Azahriah megcsalt barátnője feltűnik az énekes új klipjében

Azahriah barátnője nem a szexvideóból tudta meg, hogy szerelme megcsalta

Azahriah megcsalt barátnője megbocsátott a hűtlen énekesnek

(Kiemelt kép: dfp - Schumy Csaba)