Azahriah megcsalt barátnője feltűnik az énekes új klipjében

Elájultak a rajongók Azahriah új klipjétől, amiben benne van Luna Joanna is, akit az énekes a palacsintafesztiválon megcsalt.

2022. augusztus 19., 09:12

Szerző:

Azahriah azzal került be a hírekbe idén nyáron, hogy egy videó került fel a netre arról, amint éppen megcsalja a barátnőjét a Szolnoki Palacsintafesztiválon egy rajongóval. Ez a bizonyos barátnő ráadásul nem más, mint Luna Joanna, akit a tévénézők onnan ismerhetnek, hogy szerepelt az RTL Klubon Love Islandben, de influencerként is szép karriert futott már be.

Luna a kezdetektől fogva egyértelművé tette, hogy nem fog emiatt az eset miatt szakítani a barátjával, amiért sokan kritizálták, miközben mások egyet értettek a döntésével.

Egyet azonban most egyértelművé tett Azahriah: részükről szent a béke. Luna ugyanis megjelenik az énekes friss videóklipjében, amelynek címe Téveszmék. Az első pár nap reakciói alapján a klip fogadtatása igen pozitív, erről tanúskodnak a kommentek a YouTube-on. A videót három nap alatt több, mint negyedmillióan tekintették meg.

Lunát viszont megkérdezték a követői az Instagramon, hogy miért vállalta el a szereplést, ha korábban azt mondta, hogy nem akarja „kirakni” a kapcsolatát. A Ripost által elmentett képernyőfotó tanúsága szerint a modell-influenszer a következőt válaszolta erre:

„a klipp nem a kapcsolatunk, nem a magánéletünk, hanem egy mesterséges környezetben szereplés.”

Azahriah nyara

Azahriah megcsalt barátnője kifakadt a közösségi-oldalán

Azahriah a szex előtt homlokpuszit, utána gitárpengetőt adott palacsintagirlnek

„Azahriah kihasznált” – nyilatkozott a szexbotrányról a Palacsintafesztivál révén hírhedtté vált lány

(Kiemelt kép: Azahriah Instagramja)