Meghökkentő, Kulka János hol és kikkel együtt bukkant fel váratlanul – fotó

Kulka János rendhagyó felkérést kapott.

2023. szeptember 18., 12:30

Szerző:

Kulka János tavaly ilyenkor saját videóklippel jelentkezett, de azóta nem sokat hallottunk felőle. Meghökkentő lehet tehát, hogy a 64 éves színész most újra egy zenei projektben tűnik fel: a The Biebers következő számának klipjében lesz látható.

„Egy csodás helyszínen, csodás színészekkel forgattuk legújabb klipünket, ráadásul Trokán Nóri nem csak szerepel, hanem énekel is a Most is Fájban!!! Hamarosan érkezünk a Stay óta a leglírikusabb dalunkkal!”

– írja a friss apuka Puskás-Dallos Peti, a The Biebers frontembere az alábbi posztban. Kulka Jánost ugyan nem említi név szerint, de az első kommentek zöme rögtön őt emeli ki.

„Kulka János! Sajnálom, hogy mostanában nem láthatjuk”

– írja valaki, de ezek szerint hamarosan látni fogjuk őt, sőt, az alábbi képen már most látható.

Érdekesség egyébként Trokán Nóra szereplése is, hiszen ő eddig elsősorban színésznőként volt ismert, ezért volt nagy meglepetés, hogy bekerült a The Voice zsűrijébe. Úgy tűnik, az RTL sztárja most, hogy már zsűrizi az énekeseket, maga is megpróbálkozik a popzenével.

És természetesen ne felejtsük el azt az érdekességét sem ennek a képnek, hogy Trokán Nóra édesapja, azaz Trokán Péter együtt szerepelt a Szomszédokban annak idején Kulka Jánossal.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)