Gyermeket vár Kulcsár Edina?

Kulcsár Edina a közösségi oldalán válaszolta meg a kérdést. 

2022. augusztus 6., 21:27

Szerző:

Kulcsár Edina és párja, Varga Márk azaz G.w.M. kapcsolata egyre komolyabb! A pár már össze is költözött. Egy ideje azt pletykálták, hogy talán már a családbővítést is elkezdték. Most egy rajongó tette fel a kérdést az influenszernek azzal kapcsolatban, hogy várandós-e. 

„Én nem tudok róla”

- válaszolta egyértelműen Kulcsár Edina.

Egy másik kommentelő szintén rákérdezett a dologra, kicsit másképp:

„Családtervezés miatt voltatok orvosnál Márkkal?”

A kétgyermekes édesanya elárulta, hogy nem családtervezés miatt volt orvosnál, hanem endokrinológiára kellett mennie. Volt olyan kommentelő, aki megjegyezte, hogy a sztárnak megnőtt a pocakja, de erre Kulcsár Edina annyit válaszolt, hogy most valóban nem olyan lapos neki, de majd az lesz. A modell hozzátette, hogy szeret enni - írja a Bors.

Egyáltalán nem kizárt, hogy a jövőben Kulcsár Edina és G.w.M közös gyermeket vállalnak. Egy hónappal így nyilatkozott az egykori szépségkirálynő:

„Sok mindent tudnék mondani, de szerintem durvább lenne, mint a legnyálasabb romantikus film... Nagyon szeretjük egymást, és azt gondolom, hogy ha két ember ennyire szereti egymást, akkor mindent szeretnének megvalósítani az életben, úgyhogy igen, tervezünk gyermeket is, aztán meglátjuk, ha a jó Isten megadja, akkor lesz, ha nem, akkor meg boldogok leszünk így”

- mondta Kulcsár Edina.

Kulcsár Edina és családja

Kulcsár Edina elmesélte, hogy cigányozták gyerekkorában

Kiderült, hogy Kulcsár Edina gyerekei elfogadták-e G.w.M-et

Kulcsár Edina elárulta, milyen a kapcsolata most Csuti édesanyjával

(Kiemelt kép: G.w.M. Instagramja)