Kulcsár Edina párjának százmilliós vagyonról kellett lemondania a gyerekeiért

Kulcsár Edina párját, G.w.M-et nem érdekli a pénz, csak az, hogy a gyerekei biztonságban legyenek.

2022. április 13., 15:06

Szerző:

G.w.M élete fenekestől felfordult, miután egymásba szerettek Kulcsár Edinával, és elhagyták korábbi társaikat. A rappernek, úgy tűnik, nem sikerül békésen elválni volt feleségétől, Nagy Melanie-tól, akivel a nagy nyilvánosság előtt folyamatosan harcol gyermekei láthatása miatt.

Nemrégiben az Instagramon ugrottak egymásnak, miután a volt feleség kijelentette, hogy kizárólagos jogot szeretne a gyerekei felett.

„Az egyik felem olyan boldog, mint még soha. A másik felem viszont romokban van és haldoklik. Csak annyit szerettem volna, hogy ha az édesanyjuk éppen nincs a gyerekekkel, akkor ne a saját családjától kérjen segítséget, hanem nekem szóljon, hogy kihasználhassam ezt az időt, és én lehessek a gyerekekkel. Hogy apukaként továbbra is megadhassam nekik lelkileg is azt, amire szükségük van”

– nyilatkozta most Varga Márk a Story magazinnak

Az anyagiakban sem értenek egyet, ugyanis Nagy Melanie visszautasította a rapper ajánlatát, aki továbbra is eltartotta volna, vagy egy vállalkozás beindításában is segítette volna őt.

„Melanie inkább ügyvédhez fordult, és havi 1,5 millió forintot követelt, amit viszont én utasítottam vissza. De ha bebizonyosodik, hogy egy másfél és egy ötéves gyereknek valóban ennyi kell havonta, a föld alól is előteremtem ezt az összeget, és én magam vásárolok be nekik ennyiért”

– mesélte a rapper, aki azt is elárulta, több százezer forintnyi vagyont hagyott ott a feleségének, egészen pontosan egy 50 milliós luxuslakást, egy 30 milliós luxusautót és még jó pár millió forintot. 

„Lenullázva, egy lyukas gatyában jöttem el, de teszek a pénzre. Van annyi tehetségem, erőm, karizmám, hogy újra megcsináljam a szerencsémet, csak óvjuk meg a gyerekeink lelki egészségét”

– tette hozzá bizakodóan G.w.M.

Nem volt balhéktól mentes G.w.M és Kulcsár Edina románca:

Nyilvánosan esett egymásnak Kulcsár Edina és Csuti

G.w.M és exe kapcsolata tovább mérgesedik: jogi lépések következnek

G.w.M vallomása: az exe olyan súlyos összeget követel tőle, ami két vezérigazgatótól sem telne ki

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)