Meglepő pletyka röppent fel: Kucsera Gábor és Tápai Szabina kapcsolatáról van szó

Kucsera Gábor és Tápai Szabina címlapra kerültek egy meghökkentő hírrel: mint kiderült, tényleg túl szép, hogy igaz legyen.

2024. április 17., 09:39

Szerző:

Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságának válságáról már több, mint egy éve keringtek pletykák, amikor az (ex)feleség a Story magazin címlapján jelentette be, hogy valóban vége a kapcsolatuknak.

„Nem szépítem: volt megcsalás is”

– árulta el 2023 februárjában.

Ezek után nem sokan gondolták volna, hogy ők még az életben közös címlapon fognak majd szerepelni, de most mégis ez a helyzet. Igaz, most sem igazi közös fotóról van szó, de a Best magazin azért tette őket egymás mellé, mert úgy tudják, hogy a két volt sportoló most mégis újra összejöhetett.

A lap úgy tudja, hogy bár a két érintett semmit nem mondott a témában, a környezetük előtt már nem titkolják, hogy újra együtt vannak, együtt laknak közös házukban Budapest vonzáskörzetében, és együtt nevelik három gyermeküket. Nemrég derült ki az is, hogy a válási procedúra egyelőre parkolópályán van, és ennek az oka az, hogy úgy tűnik, hogy a pár újra összejöhetett.

A lap arról ír, hogy a szakítás óta mindketten sokat fejlődtek, tanultak. Terápia segítségét is igénybe vették, hogy a kapcsolatukat rendbe hozhassák, és úgy tűnik, ez sikerrel járhatott.

Mindez azok után, hogy az egykori kézilabdázónő a testvérével, Tápai Andreával a Palikék világa by Manna című műsor vendége volt, és arról beszélt, hogy a férjével még sosem volt ilyen jó a kapcsolatuk.

„Valóságos az, hogy iszonyatosan jó a kapcsolatunk, tényleg jól működünk együtt, mint szülők. Aztán, hogy lesz-e ebből valami, vagy nem lesz, hát ki tudja. Soha ne mondd, hogy soha!”

 – magyarázta a két héttel ezelőtt publikált interjúban Tápai Szabina.

Tápai Andrea szintén bízik a pár békülésében:

„én is azt látom, hogy olyan szépen beszélnek egymással, olyan harmónia van közöttük, úgyhogy én nagyon remélem, hogy egyszer igen.”

Itt tudja visszanézni az interjút.

Egy évvel ezelőtt még teljesen másról szóltak a pletykák

A fentiek már csak azért is meglepőek, mert egy évvel ezelőtt azt írták a bulvárlapok, hogy Tápai Szabinának új kapcsolata kezdődhetett.

„Végre van valaki mellette, aki újra mosolyt csal az arcára, aki mellett újra bomba nőnek érezheti magát. Ha valakinek kijár a boldogság, akkor az Szabina. Sokat szenvedett az elmúlt években”

– nyilatkozta Tápai Szabináról tavaly áprilisban egy bennfentes a Story magazinnak.

Még korábban egy neve elhallgatását kérő ismerős arról is beszélt, hogy nem csupán a megcsalások miatt volt nehéz a kapcsolatuk: 

„több sebből vérzett a házasságuk, nem csak a félrelépések, hanem a nagyon különböző jellemük miatt is, Szabina túl harsány, túl hiperaktív volt, ami csak eleinte egészítette ki Gábor nyugalmát.”

Nos, ha fenn is álltak ezek az ellentétek, úgy tűnik, a párnak újra sikerülhetett megtalálni a hangot egymással.

Frissítés!

Nem sokkal az újság megjelenése után Kucsera Gábor mindent cáfolt az RTL.hu-nak.

„Nem, nem vagyunk újra együtt Szabinával”

– mondja a volt kajakozó, hozzátéve, hogy nem érti, hogyan kerülhet egy összeollózott kép teljesen alaptalan információkkal egy magazin címlapjára.

(Kiemelt kép: Kucsera Gábor Instagramja)