Krausz Gábor kiakadt, olyan undorító dolgot csinált az egyik versenyző a Séfek séfében

„Miért kéne nekem az ő nyálát megennem?”

2021. szeptember 30., 09:34

Szerző:

Újabb durva-gusztustalan jelenetekkel folytatódik a Séfek séfe című főzős vetélkedő a TV2-n. A műsorban gyakran látható egy-egy olyan jelenet, hogy valamelyik játékosnak egy hibáért keményen odaszól a háromtagú, mesterszakácsokból álló zsűri.

Az egyik zsűritag Krausz Gábor, és ő most azzal a helyzettel szembesült, hogy az egyik versenyző lenyalt egy evőeszközt, majd azt visszatette a kitálalt ételbe. A szóban forgó játékost Daninak hívják, és az alábbi videóban ő maga vallja be a zsűrinek, hogy amint ő mondja, lenyalt egy kést, és ezután kavarta meg vele a hummuszt.

„Ez egy verseny, extrán oda kell figyelni. Nem nyaljuk le a kanalat. Legyünk profibbak ennél. Itt nekem ő egy vadidegen ember. Miért kéne nekem az ő nyálát megennem? Ez undorító. Ez csak sima, egyszerű igényesség”

– mondja Krausz Gábor, akit sokan Tóth Gabi férjeként is ismernek a médiából.

Krausz Gábor egyébként ennél már sokkal keményebb kritikával is illetett versenyzőt, kattintson ide a témában született korábbi cikkünkért! És nem csak ő viselkedik így a zsűritagok közül, a héten Vomberg Frigyesről is felkerült a netre egy ilyen videó, ezt itt találja.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)