Kökény Attila így bukott le, hogy megcsalja a feleségét – megdöbbentő, mit tett a szeretője

Kökény Attila elképesztő sztorit mesélt el Hajdú Péternek.

2024. február 23., 10:32

Szerző:

Már a Beköltözve Hadú Péterhez következő adására készülünk, aminek a főszereplője Csuti lesz, de van még mit írni az előző rész főszereplőjéről is, aki Kökény Attila volt. A 2010-es Megasztár második helyezettje rengeteg elképesztő dolgot mesélt az életéről, de a Blikk most azt emelte ki, amit az énekes a 26 éve tartó házasságáról mesél.

„Sokat éjszakáztam, csavarogtam, ezekből adódtak veszekedések. Kimaradoztam, reggel jártam haza, és ez nem tetszett. Olyan is volt, hogy összepakoltam és elköltöztem néhány napra. Az ivás szült még sok vitát közöttünk, de a pénzen vagy bármilyen anyagi természetű dolgon soha nem veszekedtünk”

– meséli a 48 éves kétszeres nagypapa a feleségéről, Arankáról. Kökény Attila egyébként egyszer vendéglátós zenészként elment hat hónapra Amerikába egy hajóra zenélni. Úgy indult el, hogy a felesége terhes volt, és kintléte alatt született meg a gyermeke, akit csak akkor látott először, amikor hazatért Amerikából.

„Ha a feleségemnek kipakoltam volna az összes bűnömet, egyáltalán nem biztos, hogy mi még együtt lennénk. Mindenkinek van olyan tette, amit nem visz haza”

– mondja Kökény Attila, de azért lehet, hogy például Pindroch Csaba és Verebes Linda ezzel vitatkoznának.

Mindenesetre az énekes életében a nagy kicsapongás már az országos ismertség előtt is ment. Az egyik szeretője egy különösen kínos módon buktatta le a felesége előtt:

„a benzinkúton el akart ütni a nő, így derült ki. De szerencsére meg tudtuk beszélni, és kikecmeregtünk a dologból. De ez már egy bő 20 éves dolog, jóval a Megasztár előtt történt”

Kökény Attila azt mondja, szinte a budapesti alvilág összes ismert figurájának zenélt, köztük például Portik Tamásnak és Tureknek. Olyan is volt, hogy megbeszélt egy fellépést, de másnap felrobbantották a vendéglátóipari egységet, ahol fellépett volna. Kökény Attila privát bulikban is megfordult, ahol a maffiózók csak úgy szórták rá a pénzt, de volt, akiknek nem mondhatott nemet, ha hívták. Így mesél az akkori budapesti alvilágról:

„én játszottam még nagyon nagyon régen kupiban is, zongoráztam ott is. Nem frontálisan kupiban, hanem a kupi mellett volt egy étterem, de egy ház volt az egész. Akkor még menő volt a kupi. Egy Forma1-nél ne tudd meg, mi történt, sorban álltak az emberek. Sorállás volt. Más világ volt. Peep show-k voltak mindenhol a városban, tök természetes volt minden. Ezek az éjszakai helyek – tele volt a város velük. Bejártuk az egészet, mindenhol kellett dolgozni.”

Kökény Attila azonban azt is mondja, már régen maga mögött hagyta ezt az egyébként is letűnt világot és megtért, megkeresztelkedett.

(Kiemelt kép: YouTube/FrizbiTV)

Tegnap 15:23

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.