Kautzky Armand megmutatta a ritkán látott gyermekeit: elárulta a legnagyobb félelmét velük kapcsolatban - videó

Kautzky Armand gyermekei már felnőttek. 

2023. október 2., 14:51

Szerző:

Kautzky Armand kivételt tett, és megmutatta a gyermekeit, akik már felnőttek. A színésznek egy lánya van, Lucia és egy fia, Armand Krisztián. A népszerű színész fia már egyetemre jár, míg a lánya nemrég érettségizett, és még az útját keresi. 

„A fiam államtudományi szakra jár, a diplomácia, politológia, történelem érdekli. Sokat tanulok tőle, reggeltől estig ezzel foglalkozik, ő magyarázza el sokszor nekem, mi zajlik a világban. A kislányom még mindig egy útkereső, egyelőre a turizmus-vendéglátás mellett tette le a voksát, nem igazán érdekli még úgy semmi, vagy talán túl sok minden”

– mondta a TV2 Mokka című műsorában Kautzky Armand. 

A színész azonban elárulta, hogy félti a gyerekeit, különösen olyankor, amikor megindulnak az éjszakába bulizni. 

„Nem a szakmától féltem őket jobban, hanem az élettől. Azok a nagy félelmeim, amikor bemennek az éjszakába szombat este, és akkor azt mondom, úristen, mi lesz most? Én félnék ebben a közegben, mert máshoz vagyok szocializálódva. Mindig mondom, hogy óvatosnak kell lenni, vigyázzanak magukra. Itt nagyon komoly a generációs probléma, én éjfélkor ledőlök, ők meg akkor indulnak bulizni... Ha baj van, természetesen mindig ott vagyok a háttérben, mindenféle szempontból, bankkártyával is, érzelmileg is, de ez már az ő életük”

– magyarázta Kautzky Armand.

A gyerekek fotóit ebben a videóban tekintheti meg: 

 

(Kiemelt kép: TV2)