Kautzky Armand és felesége 22 év házasság után szétköltöztek

Válságba került a házasságuk.

2022. május 26., 07:31

Szerző:

Válságba került Kautzky Armand és és Szemők Adrienn házassága. Kiderült, hogy a színész és a neje már hónapok óta külön élnek. A házaspár sokáig a legközelebbi barátaiknak sem mesélt arról, hogy mi történik a házasságukkal. Most hazánk legnépszerűbb magyar hangja a Story magazinnal kivételt tett, először és utoljára mondta el, hogy mi vezetett idáig - szúrta ki az nlc.hu.

„Hónapok óta külön élünk a feleségemmel. (…) Közösen döntöttünk arról, hogy picit lazábbra vesszük a házassági kötelékeket. Huszonkét év együttlét után mindkettőnknek szüksége van a szabadságra, az önállóságra, hisz a gyerekek is felnőttek már, élik a saját életüket, ennek joga pedig talán minket is megillet a feleségemmel, független attól, hogy hány évesek vagyunk, és mióta vagyunk együtt”

- nyilatkozta a színész a hetilapnak.

A házaspár egyelőre a válási papírokat nem adta be, valamint a Solymáron található családi házuktól sem szeretnének megválni. A színész elárulta, hogy ő maradt a családi fészekben, a gyerekeik pedig nála és a feleségénél is szoktak időt tölteni. A házaspár fia, Armand már 20 éves, a lányuk, Lucia pedig 18.

„A kislányom már egyébként is félig-meddig a barátjával él, a fiam pedig jó ideje kacérkodik a gondolattal, hogy kollégiumba megy. Mindannyiunk számára ez egy átmeneti időszak, nem tudjuk, mit hoz a jövő” 

- mondta Kautzky Armand.

2022 a szakítások éve

Újabb szakítás: a népszerű magyar énekesnő és párja külön utakon folytatják

Szabó Zsófi először szerepelt élő adásban a szakítás óta, íme az üzenete

Szakított Vasvári Vivien és párja?

(Kiemelt kép: dfp.hu)