Kautzky Armand a válásáról vallott: Újra kell definiálnom magam férfiként

Kautzky Armand 22 év házasság után próbál alkalmazkodni az agglegények életéhez.

2022. július 23., 09:58

Szerző:

Kautzky Armand májusban még a következőket mondta arról, hogy 22 év után szétköltöztek a feleségével:

„mindannyiunk számára ez egy átmeneti időszak, nem tudjuk, mit hoz a jövő” 

Két hónappal ezelőtt még a válási papírokat sem nyújtották be, most azonban az 57 éves színész már agglegényként beszél saját magáról egy új interjúban, amelyet a Blikk című lapnak adott.

„Most van az az időszak, amikor kicsit újra kell definiálnom magam férfiként és apaként is, hisz a gyerekek már a felnőtt életüket élik. Nemcsak a logisztika más most, de lelkileg is változom, tanulom az egyedülállóságot. Ez persze nem azt jelenti, hogy magányos vagyok, hiszen, bár alapvetően társasági ember vagyok, egyedül, magammal lenni is szeretek”

– mondja Kautzky Armand az életében most kezdődött új fejezetről. A színész a nyilatkozata szerint nem zárja ki, hogy idővel új kapcsolatot kezdjen.

„Nyitott vagyok az életre és a boldogságra, de nem vagyok már görcsös. Nyitottsággal állok a barátkozáshoz, az ismerkedéshez”

– mondja. Azonban egyelőre nem ezen van a fókusz, és többek között azt is említi a nyilatkozatában, hogy egy kicsit most szokásos úriember-énje is nyaralni van.

„A külsőmre mindig is nagyon igényes voltam, mindennap hajat mosok és borotválkozom, de a nyaralóban azért lazítok ezen is egy kicsit”

– meséli Kautzky Armand.

A vége után

Jolly felháborodottan vádolja exnejét, Suzyt

Bereczki Zoltán a válásáról: Lerázni valamit, ami nem rám való, elhasznált ruhaként

Csuti őszinte vallomása: Teljesen sosem jöhet rendbe minden

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)