Csuti őszinte vallomása: Teljesen sosem jöhet rendbe minden

Őszintén vallott az elmúlt időszak nehézségeiről. 

2022. június 1., 07:16

Szerző:

Az év elején bombaként robbant a hír, miszerint Kulcsár Edina és Csuti úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. Néhány nappal később az is kiderült, hogy a modell a népszerű rapper, G.w.M oldalán találta meg a boldogságot. Természetesen az egykori házaspárnak először nehéz volt a normális viszonyukat fenntartani, de szerencsére mára rendeződött a helyzet, valamint nemrégiben Csutira is újra rátalált a szerelem.

Most az üzletember a Blikknek vallott arról, hogyan oldották meg a gyerekeket volt párjával:

„A gyerekek szempontjából abszolút megvan a közös nevező, és elképesztően büszke vagyok erre. Edinával mindketten tudjuk, az a legfontosabb, hogy szerető anyukájuk és szerető apukájuk legyen.”

Habár az édesapa most is rengeteg időt tölt a gyermekeivel, úgy érzi mégsem eleget. 

„ Boldog vagyok és kiegyensúlyozott, ám teljesen sosem jöhet rendbe minden. Száz százalékban akkor lennék boldog, ha annyit kapnék a gyerekeimből, mint korábban. Ezen nem lehet már változtatni, de minden más tökéletesen rendben van”

- folytatta a lapnak Csuti.

A kétgyermekes édesapának a boldogsága nagyban köszönhető annak is, hogy rendkívül boldog az új párjával, Ginával. Elmondása szerint el van kényeztetve, valamint már egyre többet tapasztalnak egymásból, sőt Csuti már a gyerekeinek is bemutatta a kedvesét. 

Még több Csuti

Csuti durván kigyúrta magát, odavannak félmeztelen képéért a követők

Horváth Éva szereti Csutit, de azért egy dolgot nem tudott nem szóvá tenni

Nem hiszi el, Csuti mekkora lakásba költözik a hotelszoba után

(Kiemelt kép: Csuti Instagramja)