Íme az első videó Katalin hercegnéről a műtét óta: a szakértő fontos dolgot szúrt ki rajta

Katalin hercegné első fotójából botrány lett, vajon most a videóba is bele tudnak kötni?

2024. március 19., 12:13

Szerző:

Katalin hercegné az év elején jelentette be, hogy bár nem szeretné konkretizálni, hogy milyen betegség miatt, de egy hasi műtétet kellett nála végezni. A múlt héten publikálták róla az első fotót az operáció óta, de a képből botrány lett, mert a kommentelők photoshop-gyanús részleteket vettek rajta észre, majd a posztot meg is jelölték manipulált képként, és a királyi család is elismerte a retust. Ez persze csak olaj volt a tűzre, és egyre inkább terjedni kezdtek az összeesküvés-elméletek a hercegnéről (miközben az orosz média Károly király állítólagos haláláról terjeszt álhíreket a Daily Mail tudósítása szerint).

Nos, ahogy Károly király is életben van, a videó tanúsága szerint Katalin hercegné is remek formában lehet. Éppen vásárolni voltak Vilmos herceggel, amikor az alábbi felvétel készült róluk. A múlt szombaton, Windsorban készült videót a The Sun című, brit lap publikálta az X-en.

A The Mirror című lap Judi James testbeszéd-szakértőnek mutatta meg a felvételt a nyilvánosság elől bujkáló hercegi párról. Ő többek között a következőket mondja, felhívva a figyelmet arra, hogy a párnak mintha csak az egyik tagja menekülne a nyilvánosság elől:

„amíg Vilmos itt mintha magányra vágyna, sapkája karimáját az arcába húzza, és lehajtja a fejét, addig Katalin úgy jár, hogy magára vonja a figyelmet: férje elé lép, és széles, sugárzó mosollyal járkál. Ez nem egy lábadozó »első lépéseim a szabadban« típusú testbeszéde, Katalin itt boldognak és magabiztosnak tűnik, és szeretne az élre állni, hogy észrevegyék őt.”

A videó készítője a TMZ.com nevű híroldalnak nyilatkozott arról, hogyan futott össze a brit trónörökössel és nejével:

„észrevettem, hogy egy pár a kenyerek között válogat, és a nő felém fordította az arcát, és úgy éreztem, mintha már láttam volna ezt az arcot. Ismerős volt. Kimentem a kocsimhoz, és ahogy kijöttek a boltból, csak filmeztem őket. Azt hiszem, egy kapun keresztül sétáltak ki a területről. Egyszerűen eltűntek, nem láttam egy autót sem. Katalin boldognak és nyugodtnak tűnt. Boldognak tűntek, hogy bemehettek egy boltba és elvegyülhettek. Katalin megkönnyebbültnek tűnt, mintha egy siker lett volna, hogy el tudtak menni egy boltba. Természetesnek tűnt.”

Szóval akármi is volt a betegsége a hercegnének (a palota csak annyit erősített meg, hogy nem daganatos megbetegedésről volt szó), minden bizonnyal túl van már a nehezén, sőt, Katalin talán már várja is, hogy újra munkába álljon. A korábbi közlemények szerint ez húsvét után, azaz a jövő hét végétől várható.

A hercegi pár legutóbbi posztjában szent Patrik napjáról emlékeznek meg, Katalin hercegné a kommentelők legnagyobb bosszúságára nem jelenik meg a videóban.

(Kiemelt kép: a walesi herceg és hercegné Instagramja)