Fontos dolog derült ki Katalin hercegné és Károly király közeli kapcsolatáról

Kiderült, hogy Károly király volt az, aki segített Katalin hercegnének „felnőni” a szerepébe.

2024. március 2., 08:00

Szerző:

Egy királyi szakértő, Jennie Bond arról vallott, hogy Katalin hercegnét, hogyan segítette Károly király és Vilmos herceg, amikor bekerült a királyi családba. Wales hercegnéje és a férje 2011-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent, és a háromgyerekes édesanya egyértelműen hatalmas népszerűségnek örvend.

„Kate rengeteg bátorítást, dicséretet, útmutatást és támogatást kapott férjétől és apósától, ami segítette őt abban a magabiztos és népszerű hercegnévé nőni, amilyen ma”

– mondta Jennie Bond királyi szakértő az OK magazinnak, amit a Mirror szúrt ki. 

A nő vallott Katalin hercegné és Vilmos herceg házasságáról is, ami a kölcsönös szereteten alapszik:

„Azt hiszem, kezdetben kissé félénknek tűnt. Vilmos azonban nagy elismerést érdemel, mert soha nem tűnt féltékenynek a feleségére fordított figyelemre. Finoman bemutatta neki, hogy az élet milyen, és hagyta, hogy ragyogjon, valamint folyamatosan demonstrálja, hogy rendkívül büszke rá”

– tette hozzá a szakértő.

Károly király egyébként az egészségügyi problémák közepette is gondolt a menyére. A pletykák szerint azért vallott olyan őszintén a rákbetegségéről, hogy Katalin hercegné hasi műtétjére elvonja a figyelmet, és a háromgyermekes anyuka nyugalomban lábadozzon. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)