Kiszel Tündéről két megdöbbentő kép készült: retussal és pasizással vádolják, de megmagyarázta

Kiszel Tünde felismerhetetlen az egyik fotóján, a másikon viszont nincs egyedül...

2023. március 29., 09:08

Szerző:

Kiszel Tünde a meghökkentő képek királynője a héten. Egyrészt posztolta az alábbi fotót.

Ezzel kapcsolatban több kommentelő is szóvá tette, hogy annyi retus van a képen, hogy az szinte nem is hasonlít már Kiszel Tündére. A mindig mosolygós médiaszemélyiség ezeknek a hozzászólóknak a következőket válaszolta, kivételesen kicsit kevésbé mosolygós hangnemben:

„NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A TÖBB, MINT 1.000 LÁJKOT! A képről annyit, hogy a saját oldalamra olyan képet teszek ki, amilyet szeretnék! Akinek nem tetszik, ne nézze!”

Ezen kívül egy olyan kép is kering a neten, amiben a 63 éves naptárkirálynő egy fiatalember kocsijában ül, és a fotó kapcsán persze beindultak a pletykák arról, hogy mi lehet az ismeretlen férfi és Kiszel Tünde között. A Blikk meg is mutatja a kérdéses fotót, és közli mellé Kiszel Tünde magyarázatát:

„nem a párom a fiatalember, még csak nem is ismerem. Hozzám is eljutott a hír, miszerint összeboronáltak minket, de ezt határozottan cáfolom. A fiatalember egy rajongóm a sok közül.”

Kiszel Tünde a nyilatkozatában arra is kitér, hogy sokan szoktak tőle közös képet kérni, és ez a férfi is mindössze ennyit tett, ő pedig szívesen szokta teljesíteni ezeket a kéréseket.

(Kiemelt kép: Kiszel Tünde Instagramja)