Tóth Gabi stílusában mutatta meg Kiszel Tünde a 2023-as naptárját

Kiszel Tünde egyrészt Tóth Gabi nyomdokain halad, másrészt beújított egy nagyot.

2022. október 30., 07:11

Szerző:

22 éve hagyomány, hogy Kiszel Tünde minden évben kiadja glamúrnaptárját, és mindig van dedikálós esemény is a mindig mosolygós médiaszemélyiség születésnapjával összevonva. Ez így lesz idén is, méghozzá november 10-én a Retro Élményközpontban, de az igazán nagy újdonság az, hogy erről az egészről honnan szereztünk tudomást.

@kiszel_tunde Megjelent a 2023-as falinaptáram! Fogadjátok sok szeretettel!❤️ Dedikált naptárrendelés: www.kiszeltunde.hu #kiszeltünde #kiszeltünde2023 #naptár #naptárrendelés #fy #foryou ♬ eredeti hang - Kiszel Tünde

Igen, Kiszel Tünde most már tiktoker lett – a 62 éves díva a fiatalabbakat is próbálja megszólítani a körükben népszerűbb appon keresztül.

Talán önnek is feltűnt továbbá a magyaros motívumokkal díszített blézer a fenti videóban. Nos, amint azt Kiszel Tünde megerősíti kommentben, természetesen a Sugarbird kreációjáról van szó. Ez a cég talán arról a legismertebb, hogy Tóth Gabi évek óta tőlük öltözködik, az énekesnő még a pápai mise előtti fellépéshez is tőlük kapta a ruhát.

Ennek a cikknek a megjelenéséig Kiszel Tünde két videót publikált a TikTokon, nézzük gyorsan meg a másodikat is, ebben bele lehet pillantani az új naptár fotóiba!

@kiszel_tunde Egy kis ízelítő a 2023-as Kiszel Tünde falinaptárból!🥰 Rendeljétek meg, ha kíváncsiak vagytok a többi képre is!😘 www.kiszeltunde.hu #kiszeltünde #kiszeltünde2023 #naptár #naptárrendelés #fy # #fyp #foryou #foryoupage ♬ Be My Lover - La Bouche

Alább pedig a naptárbemutató party meghívóját lehet megtekinteni.

(Kiemelt kép: Kiszel Tünde Instagramja)