Kiderült, mit mondott Katalin hercegnének a kisfia a szombati parádén

Katalin hercegné több hónap után most szombaton tért vissza a nyilvánosság elé, és megjelenését akkora érdeklődés kísérte, hogy szájról olvasó szakértővel derítették ki, mit mondott neki a legnagyobb fia.

2024. június 17., 16:27

Szerző:

A hétvége legnagyobb szenzációja volt, hogy januári hasi műtétje és azt követő rákdiagnózisa óta először lépett a nyilvánosság elé Katalin hercegné, aki jelenleg is preventív kemoterápiát kap saját bejelentése szerint. A szereplése nyomán mindenféle találgatás indult be, de egyvalamire, úgy tűnik, megvan a válasz: arra, hogy mit mondott neki a legnagyobb fia.

Katalin hercegné visszatért!

2024-ben most láthattuk először a brit királyi család talán legnépszerűbb tagját a nyilvánosság előtt, és a hercegi pár hivatalos Instagramján több fotót és videót osztottak meg a szombati eseményekről. Ezen nyomán többek között arról találgatnak a kommentelők, hogy vajon hogyan lehetséges, hogy Katalin hercegnén az általában rendkívül invazív kemoterápiának semmi nyoma nem látszik – a brit trónörökös 42 éves felesége ugyanúgy ragyogott, mint ahogyan azt a betegsége előtt megszokhattuk tőle.

Ezekre a kérdésekre természetesen nincs válasz, de azt viszont kiderítette a Daily Mail, hogy mit mondott György herceg az édesanyjának az eseményen. Illetve nem is pontosan az eseményen, ami egyébként a király hivatalos születésnapja volt (annak ellenére, hogy Károly király igazi születésnapja november 14-én van), hanem az odafelé vezető úton. Katalin hercegné ugyanis egy lovaskocsival érkezett a Buckigham-palotába, és együtt utazott vele három gyermeke. Vilmos herceg külön vonult, saját lovának nyergében. Ahol a konflis elhaladt, mindenhol ünneplő tömeg állt, illetve nyilván sokan elsősorban a hercegnére voltak kíváncsiak.

Katalin hercegné és a gyermekei egymás között

György herceg, mindenesetre a szájról olvasni képes szakértő szerint a következőt mondta édesanyjának a kocsiban a tömegre pillantva:

„Mindenki olyan boldognak néz ki!”

Amikor később a menet megérkezett a palotába, és a királyi család teljes létszámban megjelent a balkonon, akkor pedig a legfiatalabb gyerek, Lajos herceg a következőket mondta édesanyjának a kastély drapériáját vizsgálgatva:

„Anya, nem tudod, hogyan készítik ezeket a függönyöket?”

Arról sajnos nem szól a fáma, hogy Katalin hercegné tudta-e.

Katalin hercegné testbeszéde

Szintén szakértővel elemeztették ki Katalin hercegné testbeszédét, de ez már a Mirror című lap projektje. Grant Harrold, aki korábban a királyi családnál dolgozott, és jelenleg királyi kommentátor, megszólalt arról, hogyan érezte magát a walesi hercegné a szombati rendezvényen:

„Ez minden bizonnyal nagy pillanat a számára és a családja számára, és minden bizonnyal érezhető az idegesség – Katalinon különösen. A közönség és az összegyűlt tömeg elképesztő volt. Látni a királyi család tagjai mellett sokat jelent a nyilvánosság számára, és Katalint ismerve ez neki is sokat fog jelenteni.”

(Kiemelt kép: a walesi herceg és hercegné Instagramja)