Katalin hercegné élete legszebb ruháját viselte – fotók

Sosem volt még ilyen gyönyörű!

2021. szeptember 29., 11:22

Szerző:

A legújabb James Bond film, a Nincs idő meghalni londoni díszbemutatóján a rajongók nagy örömére Katalin hercegné, Vilmos herceg, Károly herceg és Kamilla hercegné is tiszteletüket tették, a vörös szőnyeges bevonuláson azonban Katalin mellett egy színésznő sem rúghatott labdába, minden figyelmet magára vont a hercegné mesés ruhája.

BRITAIN-US-ROYALS-ENTERTAINMENT-FILM-BOND

 A James Bond rajongóknak már nem kell tovább várniuk, végre bemutatták a Nincs idő meghalni című filmet, amiben Daniel Craig utoljára alakítja a 007-es ügynököt. A premiert eredetileg 2020-ra tervezték, ám a koronavírus miatt el kellett halasztani. Így nem csoda, hogy a londoni díszbemutatóra igazán nagy durranást terveztek, még magáta a királyi családot is elhívták.

BRITAIN-US-ROYALS-ENTERTAINMENT-FILM-BOND

Az est legszebbje pedig minden kétséget kizáróan Katalin hercegné volt, aki tőle szokatlan módon ezúttal nem egy visszafogott estélyiben érkezett a vörös szőnyegre, hanem egy tündöklő, arany flitteres, Jenny Packham által tervezett ruhában. Megjelenésével hatalmas feltűnést keltett, ellopva a show-t a film szereplőiről, sőt megkockáztatjuk, hogy úgy nézett ki, mint egy igazi Bond-lány!

BRITAIN-US-ROYALS-ENTERTAINMENT-FILM-BOND

 (Kiemelt kép, további képek: CHRIS JACKSON / POOL / AFP)