Joshi Bharat előkerült: elmondta, hogy van most, a szakítás után

Nemrég ért véget Joshi Bharat kapcsolata a Mészáros Lőrincztől elvált Kelemen Beatrixszal.

2022. június 25., 15:23

Szerző:

Joshi Bharat magánélete akkor került az ország érdeklődésének középpontjába, amikor kiderült, hogy a tévés személyiség összejött Kelemen Beatrixszal, aki egyrészt anno a főnöke volt a Life TV-nél, másrészt évtizedekig élt házasságban az ország leggazdagabb emberével, Mészáros Lőrinccel.

A kapcsolatnak azonban nem sokkal ezelőtt vége lett, és a szakítás óta Joshi Bharat teljesen eltűnt és visszavonult. Az egykori talkshow-vezető most Palik László YouTube-műsorába elment, minden bizonnyal azzal a feltétellel, hogy Kelemen Beatrix kapcsolatáról nem hajlandó beszélni – ami azért kár, mert nyilván a legtöbben erre lennének kíváncsiak. Szóval a szobában álló elefántot nem nevezik nevén az alábbi interjúban, de azért Joshi Bharat válaszol arra a kérdésre, hogy hogyan van most, mivel telnek a napjai. A következőket mondja:

„élem az életemet, agyilag dolgozom, van feladat bőségesen. Vagyok és jól vagyok és elvagyok és megvagyok.”

Hát ennyit árul el Joshi Bharat a jelenről, és ezen kívül inkább a múltról beszél, például arról, hogy egy banki állásra Indiában 300 000 jelentkező közül választották ki, de egy hét után kirúgták, valamint arról, hogy amikor talkshow-ja elindult, két hét múlva már nem tudott normális emberekhez hasonlóan kimenni az utcára a hirtelen jött ismertség miatt. Íme a teljes videó.

A videóból az is kiderül, hogy Joshi Bharat csak időlegesen tűnt most el, tervezi, hogy valamikor a jövőben visszatér majd valamilyen műsorral valamilyen médiumon keresztül.

Egykori talkshow-házigazdák

Videó: Erdélyi Mónika több mint kétmillió forintot bukott

Sebestyén Balázs ebben a sportban lett ezüstérmes

Fábry Sándor először beszélt eltitkolt, már tizenéves gyermekeiről

(Kiemelt kép: Palikék Világa/YouTube)