Nagy bejelentést tett Járai Máté: megint sorozatszerepet kapott

Járai Máté újra egy vígjáték-sorozatban tűnt fel.

2023. június 8., 11:11

Szerző:

Örömhírről számolt be Járai Máté: a színész-tévés az Index Marsra magyar című sorozatának egyik részében bukkan fel vendégszereplőként. A műsorvezetőt idén év elején menesztették az RTL-től a Reggeliből, ami annyira mélyen érintette, hogy pszichológus segített neki abban, hogy tovább tudjon lépni. 

„Erre a munkára nagy örömmel mondtam igent. A sorozat rendezője és egyik írója, Végh Zsolt régi kollégám, nagyon kedvelem. Ő találta ki, hogy én alakítsam Tünde Andort” 

– kezdte Járai Máté az nlc.hu-nak. 

Az is kiderült, hogy egy meleg stylistot alakított a sorozatában.

„Sokszor játszom homoszexuális karaktereket, így egyáltalán nem lepett meg, hogy most is egy meleg stylist szerepére kértek fel. Nagyon jól van megírva a sorozat, a színészek is csodálatosak benne. Élmény volt az egynapos forgatás. Remélem, sokan megnézik a Marsra magyart, mert fontos lenne, hogy online is fogyasszanak ilyen tartalmakat az emberek, ami nagy lehetőség lenne a színészeknek”

– magyarázta a lapnak Járai Máté. 

Egyébként az új szerep azért is lesz különleges a színész-tévés életében, mert 4 éve ez lesz az első alkalom, hogy újra egy sorozatban szerepel.

(Kiemelt kép: Járai Máté Instagramja)