Janza Kata 51 évesen újra szerelmes, de ezért nem beszél róla: Ez egy piszok dolog sokszor

Íme, mit mond Janza Kata az új kapcsolatáról.

2024. február 28., 10:40

Szerző:

A Best magazin podcast vendége volt Janza Kata, és az 51 éves színésznő magában a magazinban is szerepel.

Mind a két interjú említi, hogy bár Janza Kata mindig tele van energiával, azért neki is vannak nehéz időszakok az életben. Az egyik ilyen időszak az ötvenedik születésnapja körül volt tavalyelőtt.

„Két évvel ezelőtt, amikor 50 éves lettem, amit egyfajta korszakváltásként éltem meg, voltak nehézségek az életemben”

– mondja Janza Kata az interjúban. A következők miatt találta különösen nehéznek ezt az időszakot:

„akkor ért véget egy 5 éves kapcsolatom, a színházban, a szerepeimben is történtek változások, a koromnál fogva már nem lehetek a Disney-mesejátékok hercegnője.”

De ennek az időszaknak most már vége: a Csináljuk a fesztivált! sztárja aújra az az energiával teli, aktív, pozitív nő, amilyennek a legtöbben ismerik. Már csak azért is, mert a Pesák Ádámmal való szakítása után újra rátalált a szerelem.

„Ha rákérdeznek az újságok, akkor teljesen szűkszavúan csak annyit mondok, hogy van párkapcsolatom, de nem nyilatkozom erről egyáltalán. [...] Azért, mert igazából mindig kitettem ezt, világgá kürtülős voltam. A boldogságot az ember mindig szereti világgá kürtölni. És aztán amikor jön a krach, akkor aztán nem szeret megszólalni, és az újságok azt mondják, hogy azt is megírtuk, hogy jól vagy, akkor most miért nem mondod el, hogy hogy vagy. Nyilván mert az ember elkuckózik ilyenkor és nem szeretné ország-világ elé tárni, amikor saját maga még nem dolgozta fel a saját gyászát megosztani az emberekkel. Össze se tudja olyankor még foglalni az ember. Sok művésznél ezt látom, hogy máris védekezni kényszerül, miközben ő maga még fel sem dolgozta a folyamatokat. Nyilván a magánembereknek ezt nem kell átélniük: a családdal meg kell osztani, vagy a barátokkal, a szomszédokkal, akik rájönnek, hogy mi történik de nekünk mindjárt magyarázatot adni valamire, amit még meg sem fejtettünk, ez egy piszok dolog sokszor. Úgyhogy most egy elhatározást hoztam. [...] Most úgy érzem, hogy hátha ha nem tárom fel az egész világ szeme láttára, akkor megmarad”

– az Operettszínház színésznője tehát abban reménykedik, hogy végre tartósabb lesz a kapcsolata akkor, ha a magánéletét nem osztja meg a nagyközönséggel a bulvárhíreken keresztül.

Janza Kata azt is említi, hogy az exférjeivel a mai napig jóban van, első férjét, Janka lánya édesapját, Pintér Tibort az egyik legjobb barátjának nevezi. Arról is beszélt, hogy annyira szeretik egymást az exével, hogy sírtak, amikor a bíróság kimondta a válást.

„Amikor két ember évekig együtt él, amikor csodálatos éveket tölt együtt, azt én elképzelhetetlennek tartom, hogy azért, mert véget ér a szerelem, a barátság is elmúljon. Két gyerekem van két apától, ne legyek békében, barátságban velük?”

– így beszél erről Janza Kata.

(Kiemelt kép: Janza Kata Instagramja)