Janza Kata nagy bejelentést tett, de szakításáról is beszélt: Súlyosan megsebződött a lelkem

Janza Kata hatalmas újságot árul el friss interjújában.

2023. szeptember 27., 10:06

Szerző:

Megjelent a Nők lapja új száma, és a címlapon Janza Kata látható. És már a borító is sejteti a nagy bejelentést: az 51 éves színésznő újra kapcsolatban van.

Janza Kata és Pesák Ádám 2022-ben szakítottak hat év után. Ezek után egy évvel ezelőtt a színésznő azt mondta, lenne már mesélnivalója, de egyelőre nincs kész arra, hogy tényleg beszéljen arról, mi az újdonság a magánéletében. Nos, most jött el az idő, az alábbi idézetet mindenképpen az utolsó mondatig olvassa el, mert abban van a lényeg!

„Végre rátaláltam arra a bölcsességre, eleganciára és méltóságra, ami mindig is ott rejtőzött a lelkem mélyén, csak nem hittem el. Folyton úgy mentem fel a színpadra, hogy azon görcsöltem: ugye szeretni fog a közönség? Egész életemben fogva tartottak a megfelelési kényszereim. De most végre sikerült elengednem őket. Igaz, hogy másfél évembe telt, de idén tavaszra felszabadítottam magam. Megkínlódtam, amit meg kellett, rátaláltam a stabilitásra, és most újra szárnyalok. És képzeld, nemrég újra rám talált a szerelem”

– árulja el Janza Kata az interjúban.

Ezen kívül arról is beszél, mennyire nehéz volt a szakítás, hiszen pont az ötvenedik születésnapjára maradt egyedül. Pedig amikor elkezdődött a kapcsolata a nála 22 évvel fiatalabb Pesák Ádámmal, próbált realisztikusan hozzáállni a kapcsolatukhoz:

„amikor hét évvel ezelőtt megismertem ezt a nálam huszonkét esztendővel fiatalabb pályakezdőt, tudtam, hogy ennek a kapcsolatnak nem lehet jövője. Egyszer úgyis továbbáll. Aztán szép lassan elhittem, hogy együtt maradhatunk. Szívvel-lélekkel hittem kettőnkben, és akkor hirtelen… Az ötvenedik születésnapomon ott álltam egyedül, sebzetten.”

Ezek után egy igen nehéz időszakon ment keresztül:

„súlyosan megsebződött a lelkem, hagyni kellett egy kis időt magamnak. Végül is miért ne engedhetném meg magamnak, hogy egyszer az életben rosszul legyek? Csak ültem és olvasgattam. Főleg buddhista tanításokat. Megtanultam meditálni, ami segít elengedni a folytonos görcseimet: mi lesz, ha nem szeret mindenki?! Addig az én kanapémon karácsonykor ott ült az összes exem. Tudomásul kellett vennem, hogy most nem mindenki fog eljönni, és ez így van jól. Korábban el se tudtam volna képzelni, hogy valakivel, aki egykor a családom része volt, teljesen megszakadjon a kapcsolat. Először történt meg, és most sem rajtam múlt!”

Janza Kata a legutóbbi posztjában a Turay Ida színházba invitálja követőit a Vöröslámpás ház című előadásra.

(Kiemelt kép: Janza Kata Instagramja)