Janicsák Veca nagy bejelentést tett új párjával kapcsolatban

Másfél éve vannak együtt, és Janicsák Veca eddig még csak egyszer említette a létezését. Most viszont...

2024. január 17., 07:49

Szerző:

Janicsák Veca 2022-ben jelentette be, hogy egy nehéz időszakon van túl: elváltak a férjével, volt is egy kisebb nyilatkozatháború köztük. Még abban az évben szerepelt az énekesnő a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, aminek egy pici jelenetéből kiderült, hogy Janicsák Veca újra kapcsolatban van.

„Igen, jelenleg van párom, de egyelőre nem érzem elérkezettnek az időt, hogy bővebben nyilatkozzak a témában”

– mondta akkor Janicsák Veca. Na de azóta eltelt majdnem másfél év, volt ugye egy Sztárbox is, és most a hot! magazin felkérésére mondott igent az énekesnő.

Már a címlapon is ott a nagy bejelentés: Janicsák Veca és a párja most költöztek össze! A lapban a következőképpen hangzik ez el:

„éppen mostanában költöztünk össze, most jutottunk el erre a pontra. A kapcsolatunk megérett erre. Mindketten úgy éreztük, hogy ez megkönnyíti az együtt töltött minőségi időt is. Ha egy héten csak egy napot, egy estét, de tényleg minőségben, ketten tudunk tölteni, az nagy dolog. És mivel neki is van gyermeke, meg nekem is, így ezért ők így együtt is vannak nálunk, meg felváltva is.”

Azt mondja, mivel mindketten elvált emberek, tudják, az előző kapcsolatukban mit rontottak el. De most eljutottak egy közös döntésre, méghozzá így:

„át kellett beszélnünk adott pillanatban mindent, amikor láttuk, hogy működik. Eldöntöttük, hogy elköteleződünk egymás irányába – ami nemcsak a hivatalos elköteleződést jelentheti, hanem azt, hogy hoztunk egyfajta spirituális döntést ezzel kapcsolatban. Megbeszéltük, hogy igen, akkor ennek most az a módja, hogy nekünk össze kell költözni. És mivel a kettőnk kapcsolata kettesben mindig működik, ezért a körülményeket kell tudnunk úgy alakítani és úgy sakkozni, hogy azok is működőképesek legyenek. Hogy mindenki számára kényelmes legyen, és mindenkinek meglegyen a maga ideje meg tere.”

Janicsák Veca közben pszichológiát hallgat az egyetemen, de az interjúban azt is elmondja, hogy bár hajlamos az ilyesmire, vigyáz, nehogy tanuló pszichológusként elemezni kezdje a párját.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)