Hosszú Katinka vallomása: Nagyon messze vagyok a régi önmagamtól, az egy másik Katinka volt

Már egy bronzérem is elégedetté tenné.

2022. április 27., 14:13

Szerző:

Hosszú Katinka kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, hogy az elmúlt időszakban nem éri el azokat a sikereket, amelyeket megszokhattak tőle az emberek. Az úszónőt emiatt rengeteg támadás éri. Most a Nemzeti Sportnak adott interjút, amelyből egy részletet a Best magazin idézett a Facebook-oldalán.

„Nagyon kevés idő van már a világbajnokság rajtjáig, sikerként könyvelném el, ha odaérnék a dobogóra. Tudom, hogy nem ezt szokták meg tőlem az emberek, de ezúttal már egy bronzéremre is azt mondanám, hogy elégedett vagyok. Nagyon messze vagyok a régi önmagamtól, az egy másik Katinka volt – azt hiszem, újra ugyanoda, ugyanarra a szintre, ahol voltam, amikor egymás után szállítottam az aranyakat, már nem tudok visszajutni”

- nyilatkozta az olimpiai bajnok úszónő.

Legutóbb a Debrecenben zajló országos bajnokságon kapott ki Hosszú Katinka. A Győri Úszó SE versenyzője, Sebestyén Dalma egy századmásodperccel előzte meg a világklasszis úszót. A 32 éves Hosszú Katinka 2015-ben 2:06.12 perccel győzőtt 200 méteres vegyesúszásban, és azóta is ez a világcsúcs.

Hosszú Katinka nem csak a sportteljesítményéről híres

Hosszú Katinka személyesen gratulált Orbán Viktornak a választás eredményéhez, íme, mit ír a találkozásról

Hosszú Katinka gratulált Orbán Viktornak, most reagált az erre kommentelőknek is

Hosszú Katinka ismét férjhez megy

(Kiemelt kép: Hosszú Katinka Instagramja)