Horváth Tomi előtte-utána fotókat posztolt és elárulta fogyása titkát: 22 kilótól szabadultam meg 7 hónap alatt

Horváth Tomi az év elején kezdett fogyózni, elképesztő eredményekkel.

2024. szeptember 24., 09:52

Szerző:

Horváth Tomi és A Konyhafőnökből frissen kikerült Sárközi Ákos meccse következik a Sztárbox most vasárnap esti adásában az RTL-en, és a 32 éves énekes-dalszerző friss posztban mutatta meg, hol tart a felkészülésben-átalakulásban.

Horváth Tomi 22 kilót fogyott

Horváth Tomi azt mondja, az év elején egyszerűen elhatározta, hogy innentől kezdve komolyan veszi az edzéseket, hiszen elvállalta a Sztárbox felkérését. Nem volt mese, csinálni kellett, csinálta is és az eredmény nem maradt el. Legfrissebb posztjában a következőket írja a felkészülés időszakáról:

„Mekkora utazás volt ez az elmúlt 7 hónap… Bár csak vasárnap szállok ringbe mégis úgy érzem győztünk. Győzött az edzőm, Dobrádi Zsolt és győztem én. Régen nem tudtam megérteni, hogyha elmegy az ember nyaralni miért sportol ott is… Láttam futni a parton az embereket és csak néztem, hogy ez igen... Én ilyenre sosem lennék képes… Aztán jött a boksz ami átírta ezt a fejemben teljesen. Például tegnap 11 km-t úsztunk a nyílt tengeren… Több mint 22 kilótól szabadultam meg a 7 hónap alatt. A boksz és a mozgás az életem részévé vált, megszerettem a sportolást. Sőt! Aligvárom, hogy újra a bokszteremben legyek! Hálás vagyok a műsornak és még hálásabb az edzőmnek, hogy megmutatta milyen fantasztikus sport az ökölvívás. Vasárnap este eljön a pillanat, amire az elmúlt 7 hónapban készültünk. Erős lélek mint az acél!”

Az ehhez tartozó fotókat ide kattintva az Instagramon tekintheti meg.

Horváth Tomi: közöm nem volt a sporthoz

Érdemes követni Horváth Tomi Instagramját már csak azért is, mert nem ez a legfrissebb az egyetlen vallomása a fogyásáról, életmódváltásáról. Korábban a következőket is megosztotta:

„A testemmel folyamatos küzdés volt az életem. Mindig szerettem volna egészségesebb, sportosabb életmódot folytatni de sosem akartam igazán. Kényelmes voltam, lusta. Eljutottam egy pontra, amikor a súlyom 94 kiló fölé ment. Érdekes, hogy tavaly pont ebben az időszakban kezdődött a Sztárbox. Eleve szerettem a bokszot nézni, bár semmi közöm nem volt hozzá. Sőt, úgy nagyjából semmilyen sporthoz. Elképesztő volt látni, hogy a szereplők mennyire komolyan veszik és mennyi munkát tesznek bele…
Emlékszem, a döntő előtt megcsörrent a telefonom és a műsor készítői hívtak, hogy lenne-e kedvem… Tudtam, hogy ez egy jel. A változás jele. Mindig abban hittem, hogy a komfortzónán túl kezdődik az élet. Megszólalt a versenyszellem bennem. Itt az idő rendbetenni a testem. Itt a motiváció, amire vártam. Hogy ez a legkeményebb kaland, amibe belevágtam? Naná!”

(Kiemelt kép: a Sztárbox Instagramja)