Videó - Horváth Gréta vallomása: segítségért könyörgött az orvosának

Sikerült elfogadnia magát. 

2022. május 1., 11:05

Szerző:

Horváth Gréta Lilu vendége volt a MAKEUP/DOWN című műsorban, ahol a fogyásáról is beszélt. A népszerű influenszer az elmúlt időszakban rengeteget fogyott, ám még mindig vannak testrészei, amelyekkel nincs megelégedve, de sikerült elfogadnia magát. 

„Nekem is vannak olyan testrészeim, amik nem tetszenek. Például striás a hasam, a köldököm picit belóg, mert én hülye, csináltattam köldökpiercinget, és amikor nagy volt a pocakom a kisfiammal, az ott kinyúlt. Van egy pici császárhegem, én is centiről centire vizsgálhatnám magam. Nem függhetek mindig saját magam hülyeségén, mert akkor egész életemben csak állnék a zuhanyzóban, és mindig valamivel vakarnám magam”

- mondta a műsorban a csinos anyuka - szúrta ki a Bors.

Horváth Gréta arról is beszélt, hogy mikor jutott el arra  pontra, hogy orvosi segítséget kér. Elárulta, hogy nem érezte jól magát ősszel lelkileg, majd az endokrinológusnak elmondta, hogy hiába diétázik nem tud lefogyni. Ám ekkor egy nem várt telefonhívást is kapott. 

Én, aki soha életében nem volt egy nagyon nagy súlyú lány – amivel semmi problémám nincs –, de akkor hallottam magam először így definiálni, hogy hogy akkor amit én belül érzek, az teljesen más, mint amilyennek látom magam. Nekem ez itt borzasztó volt. Sírva mentem föl az orvoshoz, könyörögtem neki, hogy segítsen, mert most jött el az a pont, hogy nem tudok mit csinálni. Nekem nagyon fájt az a telefonhívás!”

- mesélte az influenszer, akinél inzulinrezisztenciát állapítottak meg. 

Horváth Gréta és Meggyes Dávid szakítása

Horváth Gréta dühében milliós kárt okozott, amikor férje bejelentette, hogy elhagyja – íme, mivel

Meggyes Dávid kommentálta a válása körül zajló vitákat: Nem én vagyok a patás ördög

Horváth Gréta meglepően reagált arra, hogy férje Stana Alexandra miatt hagyta el

(Kiemelt kép: Horváth Gréta Instagramja)