Videó: ez derült ki Hódi Pamela és férje hálószoba titkairól

Intim kérdésekre adtak választ.

2022. május 18., 10:08

Szerző:

Hódi Pamela és Tóth Bence is megmérettetik magukat a TV2 Drágám add az életed! című műsorban. A legutóbbi adásban egy olyan feladatot kaptak, ami az egykori focistán igen csak kifogott először, ám végül nagyon belendült és végül az influenszer volt az, aki nem tudta kitalálni mire is gondolhatott a férje. A pár együtt válaszolt meg különböző kérdéseket és három opció közül kellett ugyanazt kiválasztaniuk.

Az egyik intimebb kérdés arról szólt, hogy Tóth Bence milyen jelmezben látná szívesen farsangkor Hódi Pamelát. A három opció volt: az ápolónő jelmez sztetoszkóppal, a rendőr egyenruha gumibottal a kezében, valamint az apáca jelmez. A páros eltalálta, hogy bizony a labdarúgó legszívesebben ápolónőként nézné meg a párját.

A következő kérdés pedig már arról szólt, hogy mi az, amihez legjobban ért a kétgyermekes anyuka férje. A három válaszlehetőség között ott volt: a mesterséges címere, a dirigátor, ő egy igazi lepedő akrobata, vagy egy barkács király. A páros egyértelműen a B, azaz a lepedő akrobata választ jelölte meg. 

„Azért jöttetek össze, mert jól barkácsolsz?”

- tette fel a kérdést Köllő Babett Tóth Bencének, mire ő így válaszolt:

„Az ágyban, ja”

- mondta.

Hódi Pamela ezek után csitítgatni kezdte a férjét, nem szerette volna ha a témát tovább firtatják, ugyanis szerinte Tóth Bencének nincs szüksége arra, hogy feltornásszák. 

Íme, a teljes adásrészlet:

Nehéz időszakon megy keresztül Hódi Pamela

Megszólalt Hódi Pamela Berki Krisztián halála után: A fájdalmunk leírhatatlan

Berki Krisztián halála: Hódi Pamela édesanyja leírta, mit gondol

Hódi Pamela tart tőle, hogy támadni fogják, hogy így viselkedik Berki Krisztián halála után

(Kiemelt kép: dfp.hu)