Hódi Pamela tart tőle, hogy támadni fogják, hogy így viselkedik Berki Krisztián halála után

Hódi Pamela Berki Krisztián halála után televíziós szereplése miatt került nehéz helyzetbe.

2022. május 17., 07:43

Szerző:

Tóth-Hódi Pamela szerepel a TV2-n a Drágám, add az életed című showműsor jelenleg futó adásaiban. Egy vicces-bulváros vetélkedőről van szó, amelyben országszerte ismert médiaszemélyiségek a párjaikkal szerepelnek. Tóth-Hódi Pamela és szerelme, Tóth Bence is feltűnnek a mostani epizódokban, íme egy humoros jelenet.

Ez Tóth-Hódi Pamela első tévés szereplése azóta, hogy volt partnere, és egyben nagyobbik kislányának apja, Berki Krisztián elhunyt.

Nos, a Bors című lapnak nyilatkozott a gyászoló médiaszemélyiség egy ismerőse, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy Tóth-Hódi Pamela milyen nehéz helyzetben van amiatt, hogy pont ez a könnyed hangvételű műsor éppen most került adásba. A felvételek természetesen jóval korábban, még a tíz nappal ezelőtti tragédia előtt készültek.

„Pamela véletlenül sem akarja, hogy azt gondolják róla a nézők, hogy érzéketlen, így maga sem tudja, hogyan kommunikáljon tapintatosan a műsorról”

– többek között ezt nyilatkozta a neve elhallgatását kérő ismerős. Tóth-Hódi Pamela ennek megfelelően maga nem is nyilatkozott a témában.

Bejelentkezett azonban kétszer az Instagramon az utóbbi tíz napban: először Berki Krisztián halála után egy posztban gyászolta kislánya édesapját, majd a Drágám, add az életedről is kitett egy posztot, a szövegben felhívva arra a figyelmet, hogy a felvétel hetekkel ezelőtt készült.

A legfrissebb hírek Berki Krisztián halálával kapcsolatosan

Íme, mitől félti Berki Krisztián anyja Berki Mazsit a kialakult helyzetben

Berki Krisztián feltételezett dílere vallott az ügyről, aztán elengedték

Berki Krisztián halála közelebb hozta egymáshoz Berki Mazsit és Hódi Pamelát

(Kiemelt kép: Kunos Attila/dfp.hu)