Hétvégi horoszkóp, 2021. október 22-24.: a Vízöntő fogadalmat tesz, a Mérlegre egy fontos beszélgetés vár

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken és a hétvégén!

2021. október 22., 00:00

Szerző:

Kos (03.21 - 04.19)

Úgy érzi, tényleg mindenkinek az az egyetlen célja és feladata, hogy önt bosszantsa és hátráltassa. Rendben, tényleg kicsit összejönnek a dolgok a hétvégén, de azért próbáljon meg türelmesebb lenni és nem mindenkiben a rosszindulatot látni!

Bika (04.20 - 05.20)

Elhatározta, hogy visszafogja magát és már ősszel elkezd spórolni az ünnepekre, de most megint nagy a kísértés, hogy egy hatalmas, drága dologgal jutalmazza meg magát. Tényleg nem kéne az egész fizetését elkölteni, de azért simán beleférhet egy apróság...  

Ikrek (05.21 - 06.21)

Egyáltalán nem szeretett volna sehova sem menni hétvégén, sőt igazából hatalmas pihenést, lazítást tervezett mindkét napra. Néhány barátja viszont keresztbe húzhatja a számításait egy különleges programajánlattal. Mondjon igent mindenképp, nem fogja megbánni!

Rák (06.22 - 07.22)

Váratlanul tönkremehet valami fontos és értékes az otthonában, lehet ez a mosógép, laptop vagy a tévé, a lényeg, hogy sok idegeskedéssel és kiadással járhat. Ha nyugodt tud maradni, viszont megtalálhatja azt a megoldást, amivel egész jól megúszhatja a dolgot!

Oroszlán (07.23 - 08.22)

A hétvége tele lesz meglepetésekkel, lesz egy-egy kevésbé kellemes hír is, de összességében izgalmas és vidám lesz ez a két nap. Ráadásul ma a munkájával is sikerül időben végeznie, és már nagyon rég volt ilyen...

Szűz (08.23 - 09.22)

Sokat agyal olyan dolgokon, amikre nincsen ráhatása, nem tud rajtuk változtatni, mégsem engedi el. Ez rengeteg energiáját elviszi, és azokra a feladatokra viszont már nem is tud koncentrálni, amik viszont fontosak lennének.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Általában mindenki önnek önti ki a szívét, de most ön az, akinek egy kiadós lelkizésre lenne szüksége! Miért ne hívhatná fel a barátait? Higgye el, még örülni is fognak, hogy végre viszonozhatják a sok segítséget.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Belekeveredhet egy szerelmi háromszögbe, de nem a főszereplő lesz, csak az a kényelmetlen mellékszerep jut önre, hogy tud az egészről, mindenkit ismer és mégsem mondhat senkinek semmit. Jobb lesz, ha megpróbál minél inkább távol maradni az egésztől!

Nyilas (11.22 - 12.21)

Fejben sokkal előrébb jár, mint amit mond vagy csinál, ezért szinte képtelenség követni önt. Ez okozhat a szerelme és ön között egy kis feszültséget, mert tejesen félreérthetik egymást több dologban is.

Bak (12.22 - 01.19)

A legváratlanabb helyzetben futhat össze az egyik exével. Már rég nem gondolt rá, de ez a találkozás valószínűleg teljesen felkavarja majd. Ha holnapra sem múlik el a hirtelen jött érzés, érdemes lehet elgondolkodni, vajon tényleg túl van-e rajta... 

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Egy barát története, egy film vagy könyv nagy hatással lesz önre, napokig dolgozik majd az érzés és a tanulság önben. De hosszútávon is hatást gyakorol majd az életére! Inspirálja, erőre kap tőle, elhatározza, hogy változtat és végre elég bátorságot is érz, hogy belevágjon.

Halak (02.19 - 03.20)

Gondolkodjon, mielőtt cselekszik vagy mond bármit is, ez lesz a legfontosabb a hétvégén! Szenvedélyes lesz, hirtelen haragú, kicsit szétszórt is, a figyelmetlensége pedig elég nagy zűrbe sodorhatja, ha nem figyel oda.

Olvassa el heti horoszkópját is!

Ezekre a csillagjegyekre hatalmas változás vár ősszel

(Kiemelt kép: Shutterstock)