G.w.M hirtelen kutyát akart venni „még ma”, a fajtát is megjelölte

G.w.M Instasztoriban tette ki, hogy kutyát keres, de aztán levette a posztot.

2023. április 9., 07:53

Szerző:

Úgy tűnik, G.w.M hirtelen felindulásból kutyát akart venni a napokban. Az Instagramján sztoriban ugyanis a következő felirat jelent meg egy kiskutya képével, nagy vörös felkiáltójelekkel és könyörögve összekulcsolt kezekkel:

„cana corso kutyust szeretnék venni még akár ma!!! Ha valaki tud, jelentkezzen!!!”

A 26 éves rapper minden bizonnyal a cane corso nevű kutyafajtára gondol, amelynek a másik neve olasz masztiff. A Wikipédia a következőket írja erről a fajtáról:

„idegenekkel szemben gyanakvó, csak a gazdája jelenlétében hajlandó megtűrni őket. Ha megfelelő volt a szocializációja, a háziállatokkal sincs gondja. Más kutyákkal szemben általában harcias.”

Az alábbi képen két ilyen olasz masztiff látható.

A hirdetés/felhívás azóta már eltűnt G.w.M Instagramjáról, de fennmaradt a Reddit nevű közösségi oldalon, ahol a kommentelők túlnyomó többsége rosszallását fejezi ki, hiszen sokak szerint a felelős kutyatartással nem fér össze, hogy az ember egyik napról a másikra találja ki, hogy szeretne egy állatot, főleg nem egy ilyen fajtát.

Persze elképzelhető, hogy mindezt a rapper is hamar belátta, azért tüntette el a posztot – nem tudhatjuk, hogy pontosan mi volt a célja az üzenettel.

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)

Tegnap 15:23

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.