A Zámbó Jimmy-botrány után a magánéletéről vallott Gregor Bernadett

Gregor Bernadett elmondta, hogy senkire nem szorul rá anyagilag. 

2023. január 27., 08:17

Szerző:

Január elején mindenki Zámbó Jimmy és Gregor Bernadett állítólagos kapcsolatáról beszélt. Állítólag a legendás énekes lakást is akart vásárolni a színésznőnek, annyira oda volt érte. Futótűzként terjedt egy közös képük is, amelyen csókot váltanak. Most a színésznő a magánéletéről vallott, sőt azt is elárulta, hogy jobban érzi magát 50 évesen, mint 20 évesen. 

„Biztonságérzetet ad, sőt szabadságot, hogy mindent meg tudok oldani egyedül. Nem szorulok rá senkire sem anyagilag, sem más dologban, és ez nagyon-nagyon jóleső érzés. Nem akarok senkitől semmilyen értelemben függővé válni. Nem vágyom érzelmi függőségre, játszmákra. Hogy az én napom attól függjön, a másiknak éppen milyen napja van…”

- nyilatkozta Gregor Bernadett a Ripostnak.

A színésznő arról is vallott, hogy milyen anyós lesz. Gregor Bernadett 27 éves fia már kirepült a családi fészekből, de a 16 és fél éves Álmos természetesen vele lakik. 

„Évek óta kirepült a családi fészekből, amit teljesen jól viseltem. Igaz, én is zökkenőmentesen jöttem el annak idején otthonról. Mérhetetlenül elfogadó vagyok, még ha rossz véleményem lenne is majd valamelyik gyermekem párjáról, azt megtartanám magamnak. Az én szüleim is ilyenek voltak, pedig édesapám igazi lányos apuka volt. Ő azért nagyon viccesen tudott véleményt formálni az én aktuális páromról”

- mondta a lapnak a színésznő.

(Kiemelt kép: RTL)