Gombos Edina elárulta, hogy férje harmadik gyereket szeretne

Gombos Edina felszabadultabbnak érzi magát Floridában, mint itthon.

2021. december 9., 09:26

Szerző:

Gombos Edina és családja látható a csütörtök reggel frissen megjelent Story magazin címlapján. Az annak idején többek között az Aktív című műsorból megismert médiaszemélyiség a képeken férjével és két gyermekükkel látható, akikkel már jó rég óta nem vállaltak ilyen közös fotózást.

„Ez az anyák napi címlapfotó hat és fél éve készült. Nánási Pál örökítette meg a boldog családunkat Matteo születése után pár héttel. Ez volt a kiköltözésünk előtti utolsó fotósorozatunk. 2015 tavasza óta nem álltunk fotós kamerája elé”

– írja Gombos Edina a fenti posztban. Az új címlapfotó alább is megtekinthető.

A címlapsztorihoz természetesen egy interjú is tartozik, amelyből kiderül, hogy Gomboséknál szóba jött a család bővítése. A dolgot a férj, Alberto Costafreda javasolta, amire felesége a következőképpen reagált:

„mondtam neki, hogy akkor keressen egy fiatalabb feleséget, mert 45 évesen már nem szeretnék babázni.”

Gombos egyébként médiamenedzserként dolgozik az USA-ban, megvan az állampolgársága, már esküdtnek is behívták nemrég egy gyilkossági ügyhöz. A kintlétről többek között a következőket mondja:

„Floridában boldogabbnak, kiegyensúlyozottabbnak, felszabadultabbnak érzem magam, mint otthon. Szerintem sokat fejlődtem, változtam, amióta más környezetben vagyok. Sokkal lazább lettem.”

(Kiemelt kép: Gombos Edina Instagramja)