Gáspár Laci hét év után visszatér a TV2-höz

Gáspár Lacit az utóbbi időben az RTL-en az X-Faktor zsűrijében láthattuk, most a rivális csatornát fogja erősíteni.

2023. január 9., 10:37

Szerző:

Gáspár Laci 2004-ben a TV2 segítségével vált országosan ismert sztárrá: az első Megasztárban Tóth Vera és Oláh Ibolya mögött a 3. helyen végzett. Egy évtizeddel később, már egy másik világban megint TV2-es produkciókban tűnt fel: benne volt A nagy duettben és a Sztárban sztárban.

2016 óta azonban az RTL celebjének számít ő, elsősorban természetesen azért, mert ő az egyik zsűritag az X-Faktorban. Emellett benne volt még a Nyerő párosban és az Álarcos énekesben is.

Na de újra fordult a kocka, és a Gáspár Laci megint a TV2-től fogadott elegy felkérést, méghozzá abban a műsorban tűnik majd fel, ami a celebgyerekek szerepeltetését ellenzők rémálma.

Idén új évaddal folytatódott a Vigyázat, gyerekkel vagyok című showműsor a TV2-n, amiben országosan ismert személyiségek a gyerekeikkel szerepelnek.

Az alábbi beharangozóban látható, hogy a ma este adásba kerülő részben bemutatkozik Gáspár Laci és gyermeke, Noel. A műsorban szerepel még a fiaival Keveházi Krisztina, valamint Czutor Zoltán és Miksa nevű kisfia.

(Kiemelt kép: Gáspár Laci Instagramja)