5 film a mai tévéműsorból a tökéletes szombat esti kikapcsolódáshoz

Ezekkel a filmekkel lesz csak igazán jó a szombat este. 

2022. január 15., 13:33

Szerző:

A hideg szombat estéken nincs is jobb, mint leülni a családdal és megnézni egy szórakoztató, izgalmas vagy vicces filmet, mint amilyen sokak kedvenc Marvel mozija, az Amerika Kapitány, a Tarzan legendája, vagy éppen a 47 Ronin Keanu Reeves főszereplésével.

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló

RTL Klub, 21:05 

A második világháború idején a fiatal Steve Rogers elszántan küzd azért, hogy felvételt nyerhessen a hadseregbe, de gyenge fizikuma miatt eltanácsolják. Ezután adódik számára „B” lehetőségként részt venni egy titkos katonai kísérleti projektben, ahol egyenesen szuperkatonává, Amerika Kapitánnyá változtatják őt. Egyetlen célja megállítani Vörös Koponyát, aki egy titkos, tudományos náci alakulat feje, és igyekszik uralma alá vonni a világot.

Tarzan legendája

Viasat3, 21:00 

John egy igényes és jól nevelt úriember Angliában, akiről senki nem gondolná, hogy ez csak az utóbbi tíz évben van így. Egy nap híreket kap Kongóból, egykori otthonából, ahol szörnyű dolgok történnek. Egy bánya építése kapcsán régi barátai veszélybe kerülnek, ezért John szépen lassan levetkőzi civilizált énjét, visszaváltozik azzá a vademberré, aki mindig is volt. Ő a dzsungel ura, a vadon védelmezője, ő Tarzan.

Egy háború margójára

Prime, 21:00 

A II. világháborút követően Lewis Morgan ezredes az megbízást kapja, hogy felügyelje a porig rombolt Hamburg újjáépítését. Kicsivel később az ezredest követi annak fiatal felesége, Rachael, aki arra nem számít, hogy egy darabig együtt kell lakniuk a szállásukként szolgáló házban a tulajdonosokkal, Stephennel és annak tinédzser lányával. Az együttélés senkinek nem jó, rengeteg probléma adódik, de valahogyan vonzódni kezd egymáshoz Rachael és Stephen.

47 Ronin

Super TV2, 21:00 

Az úr nélküli szamurájokat nevezik roninoknak. A szamurájok élete uruk szolgálatáról szól. Oishi vezetésével negyvenhat ronin forral bosszút egy gonosz nagyúr ellen, aki kitiltotta földjükről a szamurájokat és megölte gazdájukat. Hozzájuk csatlakozik Kai, a számkivetett – negyvenhetediknek. Évekig tervezik a bosszút, hogy ők is méltósággal léphessen a másvilágra.

A nemzet aranya – Titkok könyve

Film+, 20:20 

Ben Gates meg van győződve róla, hogy családja nevét csupán besározták, ugyanis a gyanú szerint egyik őse részt vett a Lincoln elnök elleni merényletben sok-sok évvel ezelőtt. Mindenáron be akarja bizonyítani az igazát barátai, Abigail és Riley segítségével, ám ehhez szüksége van az elnök titkos könyvére, ami bizonyítékul szolgálhat. Ben semmitől nem riad vissza, hogy tisztázza családját, még az elnököt is túszul ejti, ha kell.

(Kiemelt kép: Shutterstock)