Lesz Mátrix 4., Neo szerepében Keanu Reeves is visszatér

2019. augusztus 21., 12:19

Szerző:

A Warner Bros. elnöke, Toby Emmerich kedden hivatalosan megerősítette, hogy készül a Mátrix-trilógia folytatása, amelyet az első három részt író és rendező Wachowski-testvérek idősebbik tagja, Lana Wachowski ír és rendez. Ő lesz a film producere is – írja a Variety.

Hosszú időn át csak pletykák keringtek arról, hogy lesz a Mátrix trilógiának folytatása, majd Chad Stahelski rendező közölte, hogy valóban készül a negyedik rész

A két főszereplő, Neo és Trinity szerepében visszatér Keanu Reeves és Carrie-Ann Moss.

Fotó: Youtube

Az új rész történetéről egyelőre nincs információ, és azt sem lehet még tudni, hogy Morpheus karakterével mi történik. A lap egyes forrásai szerint az első három részben őt alakító Laurence Fishburne helyére fiatalabb színészt kereshetnek.

A negyedik részre még várni kell, a forgatás legkorábban 2020-ban kezdődik.

A Mátrix első része idén lett 20 éves. A trilógia világszerte 1,6 milliárd dolláros bevételt termelt.

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.