5 izgalmas film, hogy jól teljen a szombat este

Ha nem tudja, mivel töltse az estét, mi segítünk!

2021. november 27., 14:50

Szerző:

Ez a szombat sem telhet szórakozás nélkül, a színes filmválaszték pedig a legapróbbaktól a legnagyobbakig mindenki számára tartogat valami néznivalót. Kaphatunk egy kis karácsonyi hangulatot, vagy kalandozhatunk a dínók korában, és persze vérfagyasztó akcióból sem lesz hiány. 

Törvénytisztelő polgár

TV2, 23:00 

Clyde Shelton feleségét és lányát is brutális módon meggyilkolják egy betörés során. Az elkövetőket elkapják a rendőrök, azonban egy fiatal ügyész vádalkut köt az egyik tettessel, aki az enyhébb ítéletért cserébe a társa ellen vall. Tíz évvel később Clyde megöli a vádalkut kötött bűnözőt, őt elfogják, és nem is tagadja tettét. Figyelmezteti az ügyészt, aki ugyanaz, mint a kezdetekkor, hogy ismerjék be, hogy hiba volt vádalkut kötni, mert különben az ügyben minden érintett a halott betörő sorsára jut. Tíz évig tervezett játszma veszi kezdetét.

Charlie és a csokigyár

Viasat3, 18:40 

Hosszú évek óta nem lehet látni senkit, aki be- vagy kiment volna a csokigyárból, csak a hatalmas mennyiségű legyártott csokoládét szállítják ki. Egy nap a gyár tulajdonosa, Willy Wonka bejelenti, hogy öt szerencsés belépést nyerhet a gyárba egy látogatásra, amennyiben náluk van a csokoládéjuk csomagolópapírjában található aranyjegyek egyike. A szegény családból származó Charlie is a szerencsések között van, és a Wonkával való találkozás során fény derül a látogatás valódi okára.

Elrabolva 2.

Prime, 18:55 

Két évvel lánya megmentése után Bryan Mills profi CIA-ügynök Isztambulban kap munkát, ahová utánautazik felesége és lánya is, hiszen a munka után közös pihenést terveznek. A halottait gyászoló albán maffia mindeközben bosszút fogad a Mills család ellen, és ezúttal Bryan feleségét rabolják el Törökországban. A férfi ismét mindent elkövet, hogy megmentse szerettei életét és kiszabadítsa feleségét, ám nincs könnyű dolga a bűnözők ellen. Az Elrabolva 2.-ben Liam Neeson újra visszatér, hogy csúnyán ellássa a bűnözők baját.

Egy kis szívesség

RTL2, 23:20 

Stephanie, az egyedülálló anyuka vloggerként tevékenykedik, amikor megismerkedik a titokzatos Emilyvel és hamarosan barátok lesznek. Egy nap egy kis szívességet kér tőle új barátnője, azonban innentől kezdve a feje tetejére áll minden. Rejtélyes módon Emily eltűnik, a kétségbeesett Stephanie pedig nem akar ölbe tett kézzel várni, így videói nézőitől és Emily férjétől kér segítséget, hogy a nő nyomára bukkanhasson. A nyomozás során olyan meghökkentő titkok látnak napvilágot, amelyek mindenki életét megváltoztatják.

Jurassic World

Mozi+, 21:00 

A folytatás az eredeti helyszínen, azaz a Nublar-szigeten játszódik, amit egy dinoszaurusz-élményparkká alakítottak át, ami a Jurassic World nevet kapta. Bár rengeteg a látogató, a park még így sem termeli vissza a befektetéseket, így a még több vendég reményében új látványossággal készül a vezetőség. A laboratóriumban a szakemberek létrehoztak egy hibrid, genetikailag módosított fajt, az Indominus Rexet. Minden biztonsági intézkedés ellenére természetesen megtörténhet a legrosszabb, amitől tartani lehet.

(Kiemelt kép: Shutterstock)