Fésűs Nellyék majdnem az abortusz mellett döntöttek, végül Vajtó Lajos akadályozta meg

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos nem terveztek gyermeket. 

2022. december 7., 09:40

Szerző:

Őszintén vallott Fésűs Nelly és Vajtó Lajos. A pár hosszú évek óta alkot egy párt, de gyermeket nem terveztek a kapcsolatukba. A színésznő párja, aki jelenleg a Farm VIP című TV2-es műsorban szerepel elárulta, hogy eredetileg abortuszra készültek.

„56 éves voltam, amikor Nelly terhes lett. Úgy gondoltam, hogy felelőtlenség lenne megtartani, mert nem tudom végigkísérni az útján. Viszont azt gondoltam, az nem lehet véletlen, hogy édesanyám halála után három hónappal Nelly, annak ellenére, hogy fogamzásgátlót szedett, teherbe esett” 

- nyilatkozta Vajtó Lajos, aki elmondta, hogy már megvolt az abortusz időpontja, de ő végül úgy döntött, hogy Fésűs Nellyvel meg kell tartaniuk a babát. 

„Hogy jövök én ahhoz, hogy egy cseperedő életet elvegyek? Csak ha betegség van, vagy valami nagy tragédia árnyékolná be a dolgot. Szerintem a szegénység sem kell, hogy önmagában érv legyen. Akkor örökbe kell adni a babát” 

- fejtegette az üzletember a Borsnak.

Fésűs Nelly arról is vallott, hogy a szülés után nem volt egyszerű nőnek éreznie magát. A színésznő nem érezte magát kívánatosnak a császár után, valamint nem volt felkészülve arra, hogy elcsábítsa a férjét. Hozzátette, hogy szerinte a 6 hét regenerálódás az alap, amit ő meg is kapott a párjától. Amikor Fésűs Nelly visszatért dolgozni, a lelki nehézségeken is túllendült.

(Kiemelt kép: Fésűs Nelly Instagramja)